סיום שנת בדק

amidek

New member
סיום שנת בדק

אני עומד לפני סיום שנת הבדק אך סובל מבעיה בדירה, מערכת הביוב עוברת בתוך פיר הצמוד לחדר השינה ומכיוון שלצנרת הפלסטיק אין שום בידוד אקוסטי (נראה לי שזו הבעיה) כל זרימה של מים עושה רעש חזק בחדר. פניתי לקבלן והוא "אילתר" פתרון אך ללא הצלחה. השאלה היא האם במסגרת סיון שנת הבדק יש לי "שיניים" לחייב אותו להמשיך ולתקן עד שהבעיה תיפתר או שזה סתם הליך פורמלי. תודה מראש, אמיר.

zevrut

New member
כפי שידוע לי...

לפי חוק מכר דירות , תיקון משנת 1990 אחריות הקבלן מתחלקת לשתי תקופות: 1. תקופת בדק הנמשכת שנה עד שבע שנים בהתאם לנזק ,שקיעת רצפה,קילוף קירות וכ"ו 2. תקופת אחריות הנמשכת שלוש שנים שתחילתה בתופ תקופת הבדק. ההבדל הוא שבתקופת הבדק חובת ההוכחה היא על הקבלן אחרת הוא חייב לתקן הנזק , ובתקופת האחריות חובת ההוכחה היא על הדייר. ממליץ לך לעיין בחוק המכר , הכל כתוב שם שחור על גבי לבן

תקופת הבדק/תקופת האחריות/ליקויים

אמיר שלום אתה הרי עוסק במקצוע הבניה. מומלץ שתפנה למהנדס בנין (עדיף שיהיה גם מהנדס וגם שמאי מקרקעין) לצורך קבלת חוות דעת מומחה על כל הקשור בטיב הבניה/ליקויי בניה וכו'. מומלץ שתיעזר גם בעורך דין. אלה יסייעו לך לעמוד על זכויותיך בקשר לדירה שקנית עו"ד אברהם סימון

בלוחות הפורום ...

בקטגוריה 'אדריכלים ומהנדסים' תוכל למצוא בעלי מקצוע בתחום ביקורת מבנים וליקויי בניה ...

למעלה