סיום שליחות

zivalea

New member
סיום שליחות

שלום לכולם. מאיפה להתחיל????????? כפי שאתם יודעים ברובכם שילדתי, אני שמחה שעברתי וסיימתי את שליחותי שה' נתן לי את הזכות לעזור ולמלא חלל לעוד זוג יהודי. אני מודה לכולם על הברכות על התמיכה וכמובן למירב שהייתה סבלנית אוהבת ומבינה. אני גם רוצה להודות לזוג שלי על היותם הם. פשוט מקסימים אני מאחלת להם הרבה אושר והצלחה, כמובן נחת ובריאות מבנם שכל צעד שעברנו יחד היה שווה. שמחה ואושר שמילים לא יכולים לתאר. הלידה עברה מהר כאב אך ידעתי לאן אני נכנסת ותודה לה' שכבר הספקתי לשכוח. בימים אלו אני נחה אני ממש זקוקה לחידוש כוחות ולכן אני לא הרחיב עוד, בעזרת ה' אני מקווה שניפגש בסוף החודש. נשיקות לכולם זיוה לאה.

מירבי*

New member
זיוה אהובה שלי../images/Emo23.gif

ביצעת את המשימה שלקחת על עצמך באופן המושלם ביותר שאפשר היה לצפות. שום מילה שאכתוב כאן לא תצליח להסביר את מה שאני חושבת עליך עד כמה אני מעריכה אותך, את אצילות הנפש, הכוח, הסבלנות, היושר, הנאמנות והאהבה הגדולה...את מיוחדת ונפלאה ואני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ואני בטוחה שדלתות רבות יפתחו בפנייך מעתה בעקבות המעשה המופלא שעשית. ועכשיו יקירתי, התפני לילדך המקסים, פנקי אותו, פנקי את עצמך ואזרי כוחות כדי להמשיך בחייך. אוהבת אותך ומאוד מאוד מעריכה

טליה321

New member
זיוה האמיצה

אני גאה בך ועכשיו כשתורי מגיע את חיזקת את השליחות ואת הרצון לעשות זוג יהודי מאושר אני מחזיקה מימך אישה אמיצה חיזקי ואימצי על התושיה והכוח ללדת בנסיבות אלו בלידה טיבעית את אשת אשכולות מי יתן וה" רואה ויתן לך כח בילידיך שלך עם
והמון הצלחה בהמשך החיים והדרך בה תיבחרי אז נשיקות ומזל טוב לזוג המאושר

רחלי555

New member
זיול'הההההההההההה

כ"כ אושר לראות שאת שוב איתנו, במפגש האחרון ראינו כמה שאת מדהימה במחשבותייך... אני כ"כ שמחה בשבילך ואני זוכרת היטב את המפגש הראשון בו ראיתי אותך כשעוד היית ממש בצעדייך הראשונים, ולאחר מכן את המפגש בו היית ממש אחרי הבטה החיובית... זה עבר כ"כ מהר ולך בטח ממש זחל... כל הכבוד על הכוח ועל המעשה הנפלא שעשית, בזכות מעשה זה אני מקווה כי תראי רק אושר בחייך ונחת... כל הכבודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד נשיקות מחכה למפגש בכדי לראות אותך שוב בלי בטן דקיקה ועדינה רחלי

איילת567

New member
זיווה מקסימה הרבה אושר ובריאות

מאחלת לך המשך חיים מאושרים והצלחה בכל אשר תיפני תנוחי כמה שאת יכולה אוהבת אותך מאיילת הפונדי של אירית

עָנת

New member
זיוה../images/Emo68.gif../images/Emo24.gif

שבחים והערכות רבות שמעתי אודותיך
מחכה לסופהשבוע בו אזכה לראותך. אכן השליחות הסתיימת,אך לעולם ועד המעשה האצילי שלך יזכר.ועל זה יעידו ההורים המאושרים שבנם התינוק בידיהם,בזכותך
מאחלת לך חזרה מהירה לשיגרה. חיים טובים ומאושרים

למעלה