סיום קשר

purple1

New member
סיום קשר

שלום רב שלתי את הקלפים האם כתיבת מכתב לחבר ממנו נפרדתי לפני מספר חודשים תשים את הגולל על הקשר ועל הסבל שלי הפריסה 1 שש מטבעות 2 עשר מטבעות 3 שבע חרבות 4 עשר גביעים 5 נער גביעים סכום שלוש מטות לפי הקלף האחרון נראה לי שכן, ושאני פונה לדרך חדשה. אני לא כל כך מתמצאת בקלפים. אודה על הפרוש ושנה טובה

purple1

New member
נתוח -נסיון

קלף ראשון הוא שש מטבעות. לדעתי החבר שלי קבל יותר ממה שמגיע לו ממני(נפשי וחומרי) קלף 2עשר מטבעות - הוא חשב שיש לי יותר כסף ממה שהיה לי בפועל ופתח ציפיות קלף3 -שבע חרבות - תכנן לבקש ממני כסף לעזרה (בקש שאלווה לו כסף) קלף 4 עשר גביעים -רצה תמורה לעבודות שפוץ שעשה לי בבית קלף 5 - נער הגביעים- משמעות חומרית אצלו זה כאילו אוהבים אותו קלף 6- שלוש מטות - אני צועדת לעבר מטרה, אבל יש לי דרך ארוכה. הפרוש שלי - רבנו בסוף על כסף. הוא צפה שאכסה לו את המינוס ואקנה לו מתנות. כל פעם אמר לי תקני לי, תני לי תזמיני אותי (לאחרונה זה החמיר) רבנו והתנתקנו. כתתבי לו מכתב אחרי 6 חדשים של סבל ויסורים עד שיצאתי ממנו כי הוא הכאיב לי מאוד ויש לי חרדת נטישה . הוא נצל זאת. המכתב שחרר אותי ורציתי גם להעליב אותו לקראת החג, כמו שהרס לי הרבה חגים. אני רוצה סוף לדבר וזו שאלתי. לסכום - לדעתי המכתב יסגור מעגל. אשמח לשמוע פירוש שלך או של אדם בפורום תודה וחג שמח

purple1

New member
נתוח

שלום עשיתי פריסה של 5 קלפים כי זה מה שהבנתי. למה קשה לך לנתח לי? . ניסיתי לנתח. אי אפשר לעזור לי?

למה אני לא יכול לנתח לך

בגלל שבטארוט שולפים קלפים לפי מבנה ולפי עמדות שלכל אחת יש משמעות מאוד ספציפית. זה נעשה בכדי לתת פוקוס לקריאה. בלי הסדר, אי אפשר לקשר את הקלפים בצורה קוהרנטית ובטח לא בצורה שתתן תשובה אמינה לשאלתך. לפחות ככה אני רואה את זה מנסיוני.

purple1

New member
נתוח

אני עשיתי פריסה של 5 קלפים ורשמתי אותם לפי סדר הופעתם, מספרים. מה הבעיה? העתקתי בדיוק את הסדר שהם הופיעו

צריך להגדיר את העמדות לפני שפורסים

אם זו פריסת שאלה, צריך לחלק את השאלה בצורה ברורה לפני שפורסים, ולהוציא מספר קלפים בהתאם. לחילופין, אפשר לפרוס גם פריסת מסר בשלוש - שלוש קלפים בלי עמדות, שזה המקסימום לדעתי שיכול לשמור על קונטקסט.

ניתוח...

היי, תחילה אומר לך שלרוב עדיף לפתוח כחמישה קלפים על רגשות כמו שעשית, היות ושלוש לא ממש ממצא...\(במיוחד בפרישת זרימה ריגשית שכזו...) יאללה ניתוח... אכן הבעייה היא בציפיות מוגזמות שלו ממך אך בהקשר השלילי... טוב שהקשר הסתיים... הוא היה אינטרסנטי לגבי עצמו בכלל- תביני הפרישה לא משהו... המכתב אכן יסגור מעגל אך אני לא בעד כעסים בשנה החדשה, לפי הקלפים יש לו הכי הרבה מה להפסיד והוא יודע זאת נסי במכתב לא להעליב רק לומר לו שזהו נגמר הניצול שלך... שיחקתי בכלפייך והצבתי אותם על מישור פריסת הזמן ויצא משהו מעניין... בעברך היו לך כשני קשרים הורסים בהם נוצלת הן חומרית וסילחי לי גם מינית.. זה נגמר כי התעוררת... בהווה את מנתחת כל קשר בהספקט של נתינה מול קבלה- טוב ככה את צריכה... ובעתיד אני רואה התעוררות... וסוף סוף חרדת הנטישה שלך מסתיימת- חוץ מזה קלף נער הגביעים מתייחס אלייך ולא ממש אליו מה שאומר שאת צריכה להרגיש שתלויים בך.. את רואה בזה כוח וקחי בחשבון שאת מובילה לזה שיראו בך כוח חומרי (זו בחירה שלך)..., לגבי העתיד יש מקום לאופטימיות כי שלוש מטות בהקשר הזה מראה על כיוון חיובי לעתיד... במידה ואת מזל מימי... היינו דגים,סרטן או עקרב קחי אוויר יש לך עוד תקופה לא קלה של למידה עצמית כ- שנה פלוס מינוס ואז תהי בשלה לקשר רציני ללא קשר לתלות חומרית... במידה ואת משאר המזלות יש לך פיתרון אחד, על תכעסי נסי ללכת ליעוץ מיקצועי על בעיית התלותיות שלך בבני זוג שייתכן שמקורה בעבר בסביבות גיל 13- 14, פרידה מהאב או מדמות גברית חשובה בחייך... בכל מקרה העתיד טוב(שלוש מטות ) ואין לך סיבה לדאוג ). שנה טובה....

purple1

New member
חתול יקר

קודם כל אני מתה על חתולים. יש לי זכר ונקבה. תודה על הנתוח המהיר. אני אכן מזל סרטן ורגישה מאוד. כתבתי מכתב די מעליב וקבלתי תגובה. הוא כתב לי תודה על המכתב המדהים, שנה טובה ומתוקה לאשה המדהימה בעולם. הוא עקץ אותי, עניתי לו שבשמחה. הוא יודע שהוא הפסיד. אני נותנת מעצמי, לא חומר וכסף כי אין לי. לא נותנת לנצל אותי, והיו לו כנראה ציפיות של עזרה כספית.אני הולכת ליעוץ ולעולם לא אהייה תלוייה בגבר. אני לומדת על עצמי, בוכה ומתענה אבל נרפאת. אני עד היום לא יודעת מה הוא רצה ממני. בקשר לנצול מיני - אולי אני מנצלת אותם? אני נהנית בדיק כמוהם. אולי זוהי מטרתם אבל הם עובדים קשה חחחחחח אם יש לך תגובה לדברי אשמח מאוד ואני מאוד מודה לך על הנתוח. שנה טובה ומתוקה חתול (דרך אגב, ככה קראתי לאקס)

אח'לה...

שנת פריחה... ומתוקה שמחתי להיות לעזר... את בדרך נכונה לשנה מאושרת ומקסימה של התקדמות... נ.ב- יש לך את זה.., נסי לפרוש פרישות רבות... וקבלי זוויות ראייה מגוונות... שנה טובה...

למעלה