סיום קשרים.

סיום קשרים.

האם אתן מאילו שמסיימות חד וחלק או אולי דווקא מאילו שגוררות את הקשר עד המוות המיוחל [שלו או שלך. מה שיבוא קודם]? ולמה?

Sefy

New member
שמתי לב...

שאת מפנה את השאלות שלך בד"כ רק לנשים פה
מה אנחנו קציצה ?
גברים לא מסיימים קשר גם ?

נקניקייה הודית ../images/Emo3.gif

באחת השאלות ההתחלתיות, כמדומני, הודעתי שהשאלות מיוחסות לשני המינים אך מכיוון שזה פורום מה נשים רוצים [גברים, שיתקו ולימדו!], השאלות מובאות בלשון נקבה. במיוחד בשביל ספי - האם אתם מסיימים קשרים חד וחלק או שאולי גוררים ומחכים למוות המיוחל [שלה, שלך, מה שבא קודם]? ולמה?

Sefy

New member
נקניקיה ספרדית שכמוך ../images/Emo3.gif

בדיוק בגלל שזה פורום מה נשים רוצות, זה אמור לומר שגברים הם אלו שרוצים לדעת, כי אני מניח (מקווה לפחות!) שאתן יודעות מה אתן רוצות, ואנחנו אלו שרוצים לשבור את הראש ולהבין אותכן, וזה למה זה פורום מה נשים רוצות

shellush

New member
זה מאוד תלוי בקשר עצמו, כלומר...

אם זה קשר שנקלע למשבר שצריך ושווה לעבוד עליו, אז בטח שלעבוד עליו קודם. אבל אם זה משהו שיודעים את סופו מראש, אז לחתוך חד וחלק, לגרור סתם קשר שנועד לכישלון מראש, זה רק כאב וגורר כאב עמוק יותר.

גוררת עד הסוף המר...

יש לי דפיקות בסיסית שמתבטאת בכך שאם אני אוהבת מישהו (כאדם לאו דווקא מאוהבת), מאוד קשה לי להתנתק. כך שאצלי בד"כ קשר ימשך עד סופו, קצת מעבר, וכמובן שנישמור על קשר גם לאחר מכן זה אולי נישמע רע, אבל זה הוביל לכמה ידידים מאוד טובים שיש לי היום

אני מעדיפה להיות אמיתית...

וכשאני רואה, שהרגש לא הדדי, או מתחיל לגווע, אני פשוט מתיישבת איתו לשיחה, ומסיימים יפה, כידידים טובים, ובכיף אני אפרגן לו הלאה. רק חבל, שיש כאלה, שהגאווה חונקת אותם, ואז הם מתחילים עם כל מיני טריקים והצגות של רהב (תראו אותי), ואנשים כאלה לא נשארים בתוך החיים שלי! ויש גם כאלה, שהופכים להיות אובססיביים, לא מוכנים להבין את הטעויות של עצמם, לא מוכנים להשלים עם עובדות בשטח, והם מתחילים להציק, וחייבים לדעת כל צעד שלך, ולא רק זה, אלא גם הולכים ומסכסכים בינך לבין כל גבר, שמתקרב אלייך, ומוצא-חן בעינייך - אלה בכלל מגעילים אותי!

tokit

New member
כשאני יודעת שהקשר מיצה את עצמו..

אני עושה חיתוך חד ומהיר.

Sefy

New member
בואי נחשוב רגע ../images/Emo8.gif

כדי להגיב, אני צריך להיות זה שמסיים את היחסים, ולא הייתה לי הזדמנות כזו, כי הייתי רק במערכת יחסים אחת וסיימו אותה בשבילי. אז איך אני אגיב לך מראש ? אני יכול לספק רק תאוריה

Sefy

New member
אבל.. נספק לך תאוריה ../images/Emo8.gif

אני מאלה שאם יש אהבה, אז אני מוכן להלחם עליה עד הרגע האחרון, כי אני חושב שאהבה שווה הכל. אם אני רואה שרק אני במערכת היחסים מוכן להשקיע, אז זו אהבה חד כיוונית, אז אני אעדיף לסגור את היחסים בצורה הטובה ביותר שאני יכול ולהסביר גם למה אני עושה את זה.

הכל טוב ויפה.

אבל אני לא התכוונתי בקטע של אהבה והשקעה, אלא בקטע שזה לא זה, גוררים ומצפים לברר שלא להפסיד כלום, או חותכים?

Sefy

New member
זה כלול במה שאמרתי

אם אני רואה שאין השקעה, זה אומר שזה לא שזה, אז אני מנסה לפתור את המצב אבל אם אי אפשר, אז חותכים בצורה הנעימה ביותר שאפשרית. יחסים זה כן קטע של אהבה והשקעה. אם את מתכוונת מהצד שלי שאני רואה שזה לא זה, אני אסביר איך אני מרגיש ואנסה כמה שפחות לפגוע בצד השני.

Sefy

New member
אני לא יודע כמה זה "כל הכבוד" לגבי

אני הייתי בצד שפגעו בו, אז אני יודע איך זה מרגיש ואני לא מעוניין שזה יקרה למישהי שאיתי

נ י נ י

New member
אולי זה קל יותר להגיד מאשר לעשות

בד"כ מסיימת אותם , מה הטעם להשאר בקשר? מה שכן.. תמיד כדאי לגמור אצ זה יפה כי אחרי שכל סערת הרגשות עוברת ואין יותר שום דבר בפנים אפשר לנצל את הגבר קצת בשביל הנאות מיניות - אבל שוב אני חוזרת המרכיב הסודי של המתכון הוא להשאיר רגשות בחוץ , הן לא רלוונטיות .

במידה והרגשתי שאני אישית עשיתי

כל מה שיכולתי כדי "לשקם" את היחסים ולצערי לא ראיתי המשך ליחסים נורמליים. אני בעד הגישה של - לחתוך מיד, חבל על הכאב לב שבמשך הזמן יהיה קשה וקשה יותר.

לורן29

New member
חד וחלק

אני שונאת למשוך ולהשלות את הצד השני אם זה לא זה מבחינתי. למה?

למעלה