סיום צמפ של נובמ.06

מאקי

New member
סיום צמפ של נובמ.06

אז כמובטח.... בהתאם למסורת יש תמונות ויש רבט חדש שסיים. הטקס שלנו היה בשעה 13.30.. נפלא.. ממש נפלא 4 פעמים שינו את המועד.. ואני עדיין תוהה למה עשו 2 טקסי סיום צמפ שונים.. מה 7 ו 188 לא תחת אותה אוגדה???????? לא ברור לי.. אבל ... יוד הולך לגדוד 53 פלוגה א מאוד שמח לעניין שש ועלז להיות עם חבריו בגדוד הזה.. יש לו הרבה מורשת מהבית על עלקה ודרכיה... מאחלת לו שיהנה מכל רגע. אתמול נסע לסידורים בלימן. היום עשה עבורי שליחויות (כפרה כבר אמרתי?) ארגנו עוד ציודים לקראת העליה לרמה"ג.. מאחלת בהצלחה לכל מסימי השבוע וממשיכי מטקים למינהם. אני

מאקי

New member
כמובן שבאיתור הילד שלנו

הלכנו לקצה לקצה בסוף.. לפי הגובה.

the gypsy

New member
מאקי, ../images/Emo50.gif לי', תגידי היתה חיי

חיילת בין המסיימות? נראה ככה לפני התמונה ששמת...

סמדר בנ

New member
קיבלתי הסבר

מלומד מה"שיריונרית" שלי מדוע לא יכולות להיות לוחמות שיריון: אז ככה, לא ניתן לעשות צוות מעורב בשל האינטימיות הרבה ששוררת בטנק (בעת לחימה לא ניתן לצאת לשירותים למשל.....). צוות שכולו בנות לא אפשרי כי הבנות מבחינה פיזית (למעט כמה יוצאות דופן) לא יכולות להרים את הפגזים, בטח שלא בקצב הנדרש בזמן לחימה, כלומר לא יכולות להיות "טען".. בצוות טנק כל לוחם צריך להיות מסוגל להחליף לוחם אחר במקרה של פגיעה והמפקד צריך לדעת לעשות הכל. אלו היו 60 שניות על בנות בטנקים

ע ו מ ר 4

New member
במרומי הגולן.....................

מישורי הסופות מול שלגים מקפיאים ורוחות סוחפות..... שם השיריונים שם השיריונים...... ...................... ללטף את ראש הנער לנער את האבק מול עיניו עיני התכלת....(י של מולי.....בעבורך...עיניים חומות) לזמר בקול חזק: הוא פשוט שיריונר
בהצלחה לבנים.

באמת הטקס של סיום הצמ"פ

נראה לי מוזר. אנחנו גם היינו באותה שעה,רק באולמות[סיום קמ,ט] אצלנו הטקס סיום צמ"פ לפני 4 חודשים היה באמפי ומשותף לכל החטיבות,,עם הופעה של להקת פיקוד דרום וצעידה מרגשת של כל החטיבות,ולא כל חטיבה לחוד. בכלל נראה שיש פער בין טקסי נוב' 05 למרץ 06 . בכל אופ מקוה שנהנתם והתרגשתם כמונו.

נזכרתי

שכאשר מפקד חיילות השיריון עלה לבמה לסקור את החיילים נעצר למשך דקות ליד הבן שלנו ודיבר איתו. הבן מסרב לומר מה הוא אמר לו. נראה שצריך לערב את השב"כ [דוד שלו ] שיוציא אנפורמציה.

למעלה