סיום עונה 2.....שאלה האם פרק 26 מהווה פרק הסיום לעונה ה2?
ל לואס תרין New member 14/6/03 #3 פרק מדהים סוף סוף בנוסף לפרק מ"ס 16 בעונה השנייה , הופיע פרק ראוי לסדרה.
E Eyal ST New member 14/6/03 #7 למה רק אני לא הצלחתי למצוא את שני הפרקים האחרונים בעונה 2... מה המספר של הפרקים שיש בעונה?
E Eyal ST New member 14/6/03 #9 26....המ....שאלה! איך אני ממיר את הקובץ paintshop8 לאחר שעשיתי הדפסת מסך..לכדי קובץ שאוכל להציג כאן בפורום??
26....המ....שאלה! איך אני ממיר את הקובץ paintshop8 לאחר שעשיתי הדפסת מסך..לכדי קובץ שאוכל להציג כאן בפורום??
I itstzar New member 14/6/03 #10 הכי פשוט שמור כJPG כל תוכנה גרפית הכי פשוטה היום יודעת לעשות את זה אפילו הצייר של חלונות (מגרסרה ME אם אני לא טועה)
הכי פשוט שמור כJPG כל תוכנה גרפית הכי פשוטה היום יודעת לעשות את זה אפילו הצייר של חלונות (מגרסרה ME אם אני לא טועה)
E Eyal ST New member 14/6/03 #11 הוהוהו אני הולך paintshop pro ואחר כך אני עושה מה כדי להמיר? אני הרי לא סתם יכול לשנות את השם ...
I itstzar New member 14/6/03 #14 כן JPG או שאולי יהיה רשום JPEG וכשמעלים קבצים לתפוז יש הגבלת גודל של 250 K אז אם התמונה יותר גדולה תוריד רזולוציה או תוריד את רמת האיכות (וצעלה את רמת הדחיסה בעצם) קצת (7-8 זה סביר)
כן JPG או שאולי יהיה רשום JPEG וכשמעלים קבצים לתפוז יש הגבלת גודל של 250 K אז אם התמונה יותר גדולה תוריד רזולוציה או תוריד את רמת האיכות (וצעלה את רמת הדחיסה בעצם) קצת (7-8 זה סביר)