סיום עונה שישית!!

Idomania

New member
סיום עונה שישית!!../images/Emo58.gif

זהו ביום שלישי הזה נגמרת העונה עם ספיישל של שעתיים , קיצר שני פרקים! הטריילר נראה מגניב נראה שוילו ובאפי ילחמו אחת בשניה וגם נראה שמישהו נוסף ימות _אני חוש בלא ממש הצחלתי לקלוט מה קורה שםכי זה גם עובר מהר וגם אין לי קול במחשב ...) אבל קיצר נראה לי שעומד להיות סבבה!! מעניין אם וילו תמות..?. אהההההה והפרק 6x20! איזה פרק מגניב...! הכי אהבתי את הקטע שהיא שואבת את הכישוף הרע אלייה מהספרים איזה מגניב זה היה , דווקא מתאים לה שחור אבל יותר אהבתי את החום. וגם פעם ראשונה שאני רואה את וילו משחקת תפקיד של רעה (לא ראיתי את הפרקים שהיא הייתה ערפדית..) והיא שחקנית ענקית!! שמתם לב שדי זנחו את דאון בעונה הזאתי בכלל נראה שהיא סתם מיותרת עכשיו..... וזהו!

sour girl

New member
סיום עונה שישית!!../images/Emo58.gif

לא נראה לי שמישהו ימות .... זה באמת צריך להיות טוב... והקטע שווילו הורידה לוורן את העור היה מצמרר.. אני חושבת שדאון סימה את התפקיד שלה בעונה 5 אני מתכוונת אין מה לעשות איתה יותר... **********************************************************************

max2k

New member
לאאאאאאאאאאאא../images/Emo58.gif

לאאאאאאאאאא, ברור שבאפי לא תמות אז נשארת רק ווילו- הדמות האהובה עלי. אסור לתת לווילו למות, אסור! לא אכפת לי אם אני צריך ליצור עצומה ולחתום עליה 20 אלף פעם אסור לתת לווילו למות. אסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסוראסור אסור!!!!!!!!!!!!!!!!! והעובדה שהפכו אותו לרשע העונה בכלל לא מוצאת חן בעיני. אני מתכוון שחקנית כ"כ נהדר נהפכת לסתם גימיק הרשע- ולהרחיק אותה מהסקובי גאנג זה מילא אבל לגרום לה להילחם בבאפי?- ועוד למות? זה כבר צעד אחד רחוק מדי. ועוד משהו- איך זה שהיא הצליחה להחיות את באפי כשהיא מתה- סיום עונה חמישית, אבל את האהובה שלה טרה היא לא הצליחה?

hospital_food

New member
ספויילר סוף עונה שישית

ספויילר( יכול להיות שזה לא נכון אבל) ווילו לא תמות ווילו כמעט תהרוג את באפי וברגע האחרון אוז יבוא ויסדר תעניין

Idomania

New member
לא התכוונתי

שוילו או באפי ימותו פשוט בפרומו רואים פרצוץ של מישהו ואת דון צורחת אבל עכשיו ראיתי שזה המכשף ההוא.. אני חושב.. ואווווף בפעם הבאה תעשו אזהרה שזה ספויילר לפרקים שעוד לא שודרו בארה"ב...!!!! לא רציתי לדעת מה יקרה!! טוב חפיף! דרך אגב אתם יודעים שמנהל המעצבן מהתיכון שבסוף נאכל ע"י ראש העיר מופיע בפרק של מכושפות..

sour girl

New member
אל תדאג...

לא נראה לי שיתנו לווילו למות ...או לעוד מישהו אחרי שהרגו את טארה... ווילו הצליחה להחיות את באפי בגלל שהיא מתה מוות לא טבעי ולעומתה טארה מתה מוות טבעי ובגלל זה היא לא יכולה להחיות אותה.. **********************************************************************

princess leah

New member
היא לא הצליחה להחיות אותה כי

היא לא בצליחה להחיות אותה כי היא מתה בדרך רגילה, של בני אדם, ולא דרך שדים ורוחות ושאר כוחות על טבעיים היא ניסתה להחיות אותה, אבל לא הצליחה ובא שד מסויים ואמר לה את זה. ביי!

Idomania

New member
חשבתי על משהו.

עכשיו שאניה שוב שדה.. הם פשוט לא יכלו לבקש ממנה איזשוהי משאלה כמו טארה לא הייתה מתה????

princess leah

New member
אז ככה

זה לא חוכמה ולפתור הכל עם תסריט מוכן מראש כמו שאת/ה עושה עשכיו זאת סדרה. ודברים קורים שם מסיבה מסויימת - כי זה הדבר הכי מעניין שהתסריטאים רצו שיקרה. בכל אופן. בלי קשר. הם לא יודעים על אנייאנקה. היא די שומרת על זה בסוד, בכל זאת, וונג´ס דימון זה לא הדבר הכי חיובי בעולם שאפשר להיות.

Idomania

New member
כן ברור..

אחר כך זה גם לא היה מעניין.. אבל הם כן יודעים שהיא שוב שדה.. ככה הם איתרו את וילו בפרק הקודם..

hospital_food

New member
דאון

סליחה על השטחיות ואני ממש לא שובניסט, אבל דאון, דאון הבנדאם הכי יפה כיום בטלוויזיה. מצדי שלא תדבר בכלל, אני רק רואה אותה זה עושה לי טוב, יש לה יופי מרגיע, היא נראית כמו מלאך. יחי דאון!!! ואני רוצה שהיא כן תדבר, ויותר מזה, שיהיה לה תפקיד חשוב ומרכזי בעונה השביעית(וגם לאוז).

למעלה