אז עברו להם שבועיים לא קלים של המתנה לתוצאות משמחות אבל הפעם זה לא קרה! הפעם גם אין לאן להמשיך כי נגמרו להם המוקפאים בקפריסין וצריך לחשוב על דרך חדשה (אם בכלל). אני מסתכלת על בני יקירי וחושבת רק עליו ושרק בשבילו אולי אמשיך הלאה (אולי הפאם בארץ??)
הסוף המאכזב תמיד קשה אבל האור נמצא תמיד בקצה המנהרה וצריך לא להיכנע המסלול בכפריסין הוא מדהים ולדעתי הכי אמין אני אישית ילדתי תאומות משם וגם חברה שלי לא הייתי ממליצה להחליף מסלול כול מי שהמלצתי לו חזר בהריון או טיפול אחריו היה לכן אין לי מושג על ההסטוריה שלכם אבל לצערי הרב יש הרבה בעיות זרע וצריך להיות עירני ולבדוק כמה פעמים היו נסיונות ועם זה בגלל בעיה אחרת לכן תחזיקי מעמד תבדקי דברים ואזתחליטי מה הלאה עם תצתרכי יעוץ אשמח תירשמי לי במסר בהצלחה ועם הרבה כוח.
היי, אני לא נכנעת למסלול של קפריסין חס וחלילה! אין לי טיפת טענות אליהם הם נהדרים והצוות הוא מקצועי ביותר. כמובן שלא תמיד מצליחים הטיפולים ומי כמונו יודעות שגם ברוב הפעמים לא ידועות הסיבות...כרגע אנחנו במחשבה לגבי העתיד והמשך או לא המשך אבל אני מקווה כמובן לטוב וכן מצפה להמשיך בטיפולים נוספים. תודה על התגובה!
אכן מאכזב אבל.... אם אני זוכרת נכון מדובר במוקפאים שנשארו לך מטיפול קודם ממנו נולד בנך (אחרי החזרה ראשונה). אנחנו יודעים שהסיכוי להכנס להריון מהחזרה אחת בלבד הוא לא 100%....
קחי את הזמן ותחשבי מה מתאים לך הלאה.
איילת
אכן החזרנו מוקפאים לאחר הצלחה בפעם הראשונה שממנה נולד בנינו היקר. הבעיה היא שעכשיו אין יותר מוקפאים והמחשבה להתחיל את התהליך מחדש עם תורמת אחרת זה הקושי (יותר של בעלי כמובן...) . המחשבה הנוספת היא לעבור תרומה בישראל דרך המסלול של אסף הרופא שהרופא שלי (פרופ׳ רונאל) אחראי על המחלקה שם...בקיצור הרבה מחשבות אבל עדיין ללא החלטות