סיום העונה השביעית
כפי שחלקכם בוודאי יודעים, הסרט השני, שתוכנן להיקרא Stargate SG-1 נדחה כרגע למועד לא ידוע, עקב ההחלטה להוספת עונה שמינית... במקום סרט החליטו לסיים את העונה הנוכחית בדבל-פרק
, שני פרקים רצופים שיחליפו למעשה את הסרט ולכן יהיו כמובן עתירי עלילה ואפקטים. מטרת סיפור הסרט/הפרקים הוא לגלות גילויים רעשניים בנוגע ליקום הסטארגייט, ובכך לפתוח למעשה את המעבר ליצירת סידרת בת חדשה בשם: Stargate Atlantis. אני אישית קראתי את הספוילרים לפרקים הללו, והרעיונות נשמעים לא כל כך טובים, אלא מצוינים! מעולים! אין לי מילה לתאר את זה, אנחנו הולכים לסגור את העונה בזבנג, וכמו שהכותב ב Gateworld כתב, קשה להבין איך אחרי כל זה ימשיכו בעונה השמינית את העניינים כרגיל
. אז למה אני מספר לכם את כל זה? רציתי לשמוע ממי שקרא מה דעתכם על כך (Gateworld), וממי שלא - השערות על מה הולך לקרות לפי דעתו, ואם הוא רוצה אישור אם זה נכון או לא שיגיד... רק להזכיר שכל מי שקרא ומתייחס למה שהוא קרא, שלא ישכח
... אז קדימה מתחילים בדיון
כפי שחלקכם בוודאי יודעים, הסרט השני, שתוכנן להיקרא Stargate SG-1 נדחה כרגע למועד לא ידוע, עקב ההחלטה להוספת עונה שמינית... במקום סרט החליטו לסיים את העונה הנוכחית בדבל-פרק