סיום העונה השביעית

amirze

New member
סיום העונה השביעית

כפי שחלקכם בוודאי יודעים, הסרט השני, שתוכנן להיקרא Stargate SG-1 נדחה כרגע למועד לא ידוע, עקב ההחלטה להוספת עונה שמינית... במקום סרט החליטו לסיים את העונה הנוכחית בדבל-פרק
, שני פרקים רצופים שיחליפו למעשה את הסרט ולכן יהיו כמובן עתירי עלילה ואפקטים. מטרת סיפור הסרט/הפרקים הוא לגלות גילויים רעשניים בנוגע ליקום הסטארגייט, ובכך לפתוח למעשה את המעבר ליצירת סידרת בת חדשה בשם: Stargate Atlantis. אני אישית קראתי את הספוילרים לפרקים הללו, והרעיונות נשמעים לא כל כך טובים, אלא מצוינים! מעולים! אין לי מילה לתאר את זה, אנחנו הולכים לסגור את העונה בזבנג, וכמו שהכותב ב Gateworld כתב, קשה להבין איך אחרי כל זה ימשיכו בעונה השמינית את העניינים כרגיל
. אז למה אני מספר לכם את כל זה? רציתי לשמוע ממי שקרא מה דעתכם על כך (Gateworld), וממי שלא - השערות על מה הולך לקרות לפי דעתו, ואם הוא רוצה אישור אם זה נכון או לא שיגיד... רק להזכיר שכל מי שקרא ומתייחס למה שהוא קרא, שלא ישכח
... אז קדימה מתחילים בדיון

digidestined

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo58.gif (קטנצ'יק, אבל שתחליטו)

ללא ספק זבנג! איך יהיה אפשר לעשות עונה שלמה אחרי זה? מה, עונת קרור?(עם מה שכנראה הולך להיות שם, באמת נצטרך עונה שלמה להתאושש). ורק לפני שאגיד משהו נוסף
מקניזי, סגן נשיא?! יופי ג'ק, תראה מה עשית! ובחזרה לעניינינו, ללא ספק זה הולך להיות אחד משיאי התוכנית ובטח יהיה פה ספינים לרוב(טוב, בטח לא לרוב אבל זה מה שאני רוצה
) באמת הגיעה הזמן להזיז עניינים. גם מעניין לראות עד כמה הם ישזרו סיפורים משותפים בין שתי הסדרות (בעקבות זה שהם הולכים לשדר עכשיו את שתי הסדרות במקביל...). אני רק מקווה שגודל הציפייה לא תהיה גודל האכזבה, יש להם שם אחלה רעיונות והם צריכים להוציא אותם כמו שצריץ! אולי אחרי שאצא מהרגשת ה'וואי אני מתה כבר לראות את זה אאאא' אני אחזור עם הודעה בעלת טעם.

amirze

New member
תוספת קטנה - שם הפרק

The Lost City חלק 1 וחלק 2 כמובן

amirze

New member
../images/Emo58.gifעוד תוספת

זה רק אני או שזה היה די ברור לרובנו ש"העיר האבודה" היא אטלנטיס? בעיקר כשאנחנו יודעים שהצוות מחפש אחריה, ושהולכת לצאת סידרת בת עם השם...

digidestined

New member
../images/Emo58.gif גם תוספת

זה רק אני או שזה היה די ברור לרובנו ש"העיר האבודה" נמצאת בארץ?

amirze

New member
../images/Emo58.gifתגובה

טוב זה מובן מאליו כי ידענו שזה אטלנטיס, אבל אני חושב שאם לא היינו יודעים שזו אטלנטיס, גם לא היינו מנחשים שזה יהיה על כדור הארץ, כי אם זה היה בני האדם היו יודעים על זה מן הסתם
. (מלבד אטלנטיס שהיא פשוט קבורה באנטרטיקה כנראה ולכן לא ידענו עליה
)

deathcaster

New member
רגע רגע ../images/Emo58.gif

אז בעצם אם אטלנטיס קבורה באנטרקטיקה ( ולא התבלבלתי כך כותבים את שם היבשת ) אז יש בעצם שער שלישי על כדוה"א ? ( למעשה שער שני כי אחד הושמד )

amirze

New member
לא...../images/Emo58.gif

השער שהם מצאו באנטרטיקה היה כנראה השער של אטלנטיס... למרות שיכול להיות שקבור שם עוד שער, בכל זאת זו עיר של הקדמונים והם בנו תשערים
בכל מקרה אני לא מאמין שההגעה שלהם לאטלנטיס תהיה באמצעות השער, הם ינסו להגיע אליה, מה שנקרא, ידנית...
גם כתוב את זה בספוילרים בגייטוורלד...

למעלה