סיום המנדט של פוע"ה ????

סיום המנדט של פוע"ה ????

בחג היינו בירושלים ושם במקומון ירושלמי ששמו לא זכור לי צדה את עיני כותרת שעסקה בפוריות מסתבר על פי הכתבה שתם החוזה בין פוע"ה לבין משרד הדתות (או ממסד דתי אחר שאיני זוכר מהו) ויש הערכות למנגנון אחר חלופי מניח שזה עשוי לעניין את מי שמעוניין בשירותיהם אין לי עותק של הכתבה לצערי ליאור

באאבו

New member
מה ההשלכות שלך זה?

היי ליאור, העלו את ההשלכות של זה?? המכון פשוט יפסיק לתפקד או שיתפקד כעצמאי?

מדובר על הנתח של העבודה בביה"ח

כלומר האחריות על הפיקוח הנוסף על עבודת המעבדה מדובר שיהיה גוף אחר לא נאמר שבהכרח פוע"ה לא ימשיכו הסיפא של הידיעה היה ששר הבריאות דהן (ושוב הכל על סמך הזכרון שלי) טוען כי בזכות הפיקוח יהיו רבים יותר שיבצעו הפריות <מניח שהכוונה שיהיו פחות שיירתעו מהפריות בשל חשש הלכתי> אין לי מושג אם זו הבעת אי אמון בפוע"ה, סתם פרק זמן שחלף, כללי מנהל תקין שמחייבים רוטציה או כל סיבה אחרת. אין לי גם מושג בהבט עלויות ההשתתפות האם יעלו או יירדו וכדומה ליאור

באאבו, מה שלומך ../images/Emo35.gif

לא שמענו ממך מזמן, איך את מרגישה? מקווה שהכל עובר לך בקלות.... בכל מקרה, התגעגעתי לבדיחות הקטנות שהיית מוסיפה כאן בפורום.. מידי פעם את מוזמנת לכתוב לנו עוד.. והעיקר שתרגישי טוב!! ממני מכל ה-
ד.

באאבו

New member
תודה, מתוקתי

אני מרגישה די טוב
תודה על ההזמנה, גם אני מזמינה את כולכן....
באאבו

מקפיץ לטובת מי שמעונין בהשגחה נוספת

כי לי למשל לא ברור מה יקרה בתקופה הקרובה בהבט של השגחה כדוגמת פוע"ה

הכי פשוט להתקשר אליהם ולברר, לא?

וקשה לי להאמין שיש גוף אחר שיוכל להחליף אותם אחרי כל כך הרבה נסיון והכרות עם כל המערכות הרלוונטיות בבתי החולים השונים. נשמע כמו משהו פרוצדורלי.

רחל5

New member
אזעקת שוא.

בררתי את הנושא. להלן תגובת מכון פוע"ה כפי שהתקבלה בתיבת הדואר האלקטרוני שלי: אין צורך לחיות על השערות או כתבות למינהן . תמיד כדאי לברר במקור, מדובר פשוט בנוהל קבוע במכרז שמתחדש אחת ל- 3 שנים והגיע התאריך לחידוש וזהו הליך פורמלי. בכל מקרה ההשגחה מתבצעת באופן בלעדי ע"י המכון וכך יהיה גם בהמשך אי"ה לאחר חידוש ההסכם כצפוי בין המכון למשרד הדתות כך שאין מקום לדאגה. באשר לכתבה עם הרב ניסים דאהן, הריני להעמיד את הדברים על דיוקם. דברי השר שהפיקוח ההלכתי שנעשה ע"י מכון פוע"ה יגביר את הבטחון של הזוגות וכך יותר זוגות יעברו טיפולי פוריות בברכה , מכון פוע"ה

למעלה