סיום גמדים ענקים

DREAM111

New member
סיום גמדים ענקים

טוב תרגיעו לא מסיימים היום אבל רוצה לשמוע הצעות לנושא כך שנוכל להיפגש יחד ולהתחיל בניחושים של הגמד/ענק שלנו.

madam pompadour

New member
השאלה היא מתי גומרים../images/Emo3.gif../images/Emo35.gif

ז"א, באיזה יום?!
אמצע שבוע?! סופ"ש?! האם מישהי יכולה לנדב בית בהתאם ואולי ניפגש במסעדה, כמו שחשבנו מלכתחילה?!

DREAM111

New member
אז אני חשבתי שאולי נתארגן למשהו

לקראת פורים. צריך לקחת בחשבון שבפורום 30 מתארגנת מסיבת פורים וחלק מהבנות הן גם שם וגם כאן ולכן לא העלתי מלכתחילה את ההצעה כי אולי תהיינה מי שתאמרנה שזה לא מתאים להתחפש פעמים וכו' אבל צריך באמת לחשוב קודם כל על המקום ואז תאריך יהיה יותר קל לדעתי למצוא.

lee_1

New member
לעשות את זה יחד עם 30+

תהיה בעיה לבנות בגילי אני ארגיש ילדה קטנה (לא שכאן אני מרגישה מבוגרת מידיי, אבל זה שונה)

מסכימה

למה תמיד צריכים להכניס את 30+ לעניין? אלו שני פורומים שונים, מי שחברה בשניהם שתלך למפגשים של שניהם והכל יהיה סבבה, אבל למה צריך תמיד לאחד?

DREAM111

New member
לא סגרו את העניין אני מקווה ששישי

אבל הם לא הודיעו כלום.

שרון58

New member
שאלה: עד מתי צריך לשלוח את המתנה

או שצריך להביא אותה איתנו?

DREAM111

New member
היי שרון

את המתנות שולחים לגבי תאריך הסיום שלנו אחנו נחליט על כך יחד הועלה רעיון שבפורים ניפגש ונעשה זאת שזה ב-07.03

יש תאריך ספציפי שעד אליו שולחים

את המתנה? או כל אחת שולחת מתי שבא לה? ויש סעיף ב למתנה שמביאים למפגש? אולי איזה צ'ופר מתוק או משהו שכל אחת תעניק לקורבנה?

DREAM111

New member
אוי ואבוי קורבנה../images/Emo35.gif

אין מסויים קרוב לודאי שזה יהיה 05.03 לערך שאז כבר זה יהיה ממש מאוחר לשלוח. אפשר באמת לצ'פר במשהו מתוק ביום המפגש אם כולן בעד העניין.

אם הבנתי נכון...

(לא משנה את הכינוי לרגיל שלי כדי ששרון לא תבין מי אני כי לפני דקה כתבתי לה הודעה...מתוחכמת שכמותי) בכל אופן, אם הבנתי נכון, אפשר כבר לשלוח?

למעלה