סיוט המחלה הזאת

מוצארט

New member
לא מחלה כזאת

זה הטוראט המחורבן הזה... כבר כמה לילות אני לא מצליח להירדם, הטיקים האלה משגעים אותי...

תגיד .. ../images/Emo26.gif

בסולם 1 עד 10 - מה הסיכוי שנראה אותך ביום שישי במפגש

מוצארט

New member
7

אתם אנשים ממש נחמדים! הבעיה היא, שהרכבות/אוטובוסים, מסיימים מוקדם ביום שישי, וזה קצת בעיה, כי אני גר בבאר-שבע. אני כבר אחפש פתרונות.

mazy

New member
מוצארט..../images/Emo26.gif

קטן עליך!!! אני בטוחה שתוכל למצוא פיתרון יצירתי... אגב, גם אתה מהדרום? לא ידעתי. לאט לאט מסתבר שיש די הרבה אנשים מהדרום שמשוטטים בפורום..

הלנה

New member
תודה לכולם...

המבחן היה קל, קצת ארוך... אבל לא נורא... הקטע הוא שהשאלה שעליה התלבטתי (שהיתה מכשילה לדעתי) נוגעת דוקא ל OCD. זה היה מבחן אמריקאי,היה צריך לכתוב מה הוא המשפט הנכון: היו 2 משפטים שאני לא זוכרת ועוד שניים: 1. OCD שייך למשפחת הפרעות החרדה 2. המאפיין העיקרי של OCD הוא כפייתיות. מי יודע? מה התשובה הנכונה? (שאלתי את המורה אם אפשר לסמן את שתי התשובות והיא אמרה שלא...).

אני חושבת שמשפט 2, לא..??

הלנו'ש, אני שמחה שהיה לך קל.. מי כמוני מבינה מה עובר עליך וכמה כייף להיות כבר אחרי.. אוהבת אותך מאוד ושיהיה לך לילה טוב

גם אני חושבת , תשובה 2.

שמחה שאת אחרי, עכשיו כשהכל מאחורה, אפשר לנסוע לאיזה טיול בנות בצפון, את יודעת, פיקניק, מסלולי מים, תצפיות, אש פינה, ג'קוזי, זריחה..... מה את אומרת, אייך הרעיון?????????? אלונה

הלנה

New member
אמרתי לכם שזאת שאלה מטעה?

OCD הקלסי זו הפרעה ממשפחת החרדה (למרות שלפי מה שהבנתי ה- OCD שקשור לטוראט הוא יותר צורך בלתי נשלט ולאו דוקא נגרם מחרדה). לגבי הכפייתיות, קראתי שוב ו...המאפיין העיקרי של או סי די אלה המחשבות הטורדניות, ב- 90% מהמקרים מלווה אליהם התנהגות כפייתיות שנועדו להפחית את החרדה מהמחשבות. שוב, מדובר ב- OCD קלאסי. לשמחתי כתבתי את התשובה הנכונה, כי זכרתי ב- OCD מופיע בפרק של הפרעות חרדה...

למעלה