סיוט המחלה הזאת

מוצארט

New member
סיוט המחלה הזאת

אנ'לא מצליח להירדם...

הלנה

New member
אתה חולה?

גם אני התעוררתי....מהצטננות....אני כבר חוזרת לישון... לילה טוב ותהיה בריא

הלנה

New member
ליז, את לא תאמיני...

ביום שישי ישבתי בז'קוזי עם 3 חברות...עד השעות הקטנות של הלילה... ולמוחורת גם הלכתי בתוך מים קפואים....
.... האמת, שכבר הגעתי מצוננת, זה און ואוף כל מתחילת הקיץ. אתמול פיתחתי חלק מהתמונות, מקסימות, חוץ מאחת שאורית צילמה את שלושתינו מאחורה...אני מארגנת עליה חרם...את מחצטרפת? בעצם קודם תראי את התמונה...

הלנוש אני לא אשמה בהצטננות שלך

בג'קוזי היו מים רותחים, לא זוכרת שהתבשלתי, לא רוצה להאשים אף אחת אבל ארית לקחה אותנו לטיול במים הקפואים, לא מאשימה חס וחלילה. לגבי התמונת אין אישור צפיה לאף אחת לפני שקיבלת אישור מאיתנו. תגישי טוב יקירתי, שלא אדבק ממך אחרי שהתעטשת עלי כל הזמן. אלונה

o g

New member
../images/Emo124.gif הלו..בנות ....חזרתי

אי אפשר להשאיר אתכן דקה לבד הא? אם לא תפסיקו לקטר , אנחנו נוסעות שוב והפעם....הלנה.... למסלול הארוך אמרתי לכן שכדאי ללבוש משהוא לפני שנכנסים לג'קוזי אחרת נתקרר ואמרתי והוספתי ואמרתי שלא
כדאי לצאת לשחות בכנרת שבחצר של רחלי בשש בבקר ועוד אחרי הבקבוק שמפניה והריקודים הסוערים של אלונה לא אמרתי? ועכשיו התמונות...........

הלנה

New member
אורית...נכון

שכחתי לגמרי את שחיית הבוקר שלנו....(כנראה בגלל השמפניה...) לא נורא זה יעבור...

o g

New member
לונוצקה -העירנות שלך בשעות האלה ...

איזה אנרגיות
מי יודע מה עשית לי אחרי שנרדמתי קמתי עם כזה חיוך על השפתיים

אורית צילמה אותנו מאחורה ?!

איזה אסון ! אני לא חןשבת שאני רוצה לראות את התמונה ... מצטרפת לחרם ! הלנוש, תרגישי טוב ובהצלחה במבחן - את תצליחי, כרגיל, קטן עלייך !... אוהבת, ליז

o g

New member
אני לא מאמינה שהיא עשתה דבר כזה

אבל מתה לראות את התמונות.... הלנה - בהצלחה בבחינה אני בטוחה שגם היום תנצנצי כמו תמיד אלונה-בהצלחה גם לכם טובתו של גיא מעל כל שיקול אחר

הלנה

New member
תודה לכל המברכים....../images/Emo132.gif

אני אלך ללמוד כדי לא לבייש את הפירמה... (המבחן היום בערב). בי, שיהיה לכולם יום טוב!

למעלה