סיוטים צלולים

ms badreams

New member
סיוטים צלולים../images/Emo122.gif

כן, שמעתי את ההתלהבות הזו מהרעיון והתשוקה הזו להתהלך מודע בתוך החלומות בלילה. זה באמת נשמע נחמד כשאתה לא נולד עם זה. כמוני. שעון ליד המיטה? הצחקתם אותי!!! כמה פעמים קרה לכם שידעתם שאתם חולמים ומינטרטים בתוך החלום "לפקוח עיניים, לפקוח עיניים" או "תתעורר/י, תתעורר/י" וכל מה שקרה זה שהתעוררתם בתוך החלום לפרק המשך לחלום או לתוך חלום אחר לגמרי שברוב אהבלותכם, או במקרים האלה - אהבלותי, סיפרתי למשתתפי החלום על החלום שחלמתי לפני שני חלומות באותו לילה. יש מצבים שרק דלת נפתחת על ידי אדם אחר במציאות מצילה אותי מהתהומות האלה. ומה שיותר נורא זה שאני זוכרת חלומות שלי מגיל שנתיים, מאות חלומות. (תעשו אומדן 25*365) פעם בכמה זמן יש לי גם חלום נבואי. לא משהו חשוב רק מה שיקרה לי עוד יומיים למשל... אז מה. גם ככה זה מסתבר רק במהלך ההתרחשות במציאות. זה מעייף. זה ממכר. זה כמו הקרנה של סרטים בלי שליטה. התודעה שלי עושה לי טריקים כבר שנים. זה להיות כלוא במבוך של התת מודע של עצמך זה לחלום על מלחמות ועל סוף העולם סרטי אימה וסרטים בלשיים, סרטים מצויירים ושפות זרות(אנגלית, ספרדית(שאני לא מבינה בכלל). רוחות ושדים ושודדים ורוצחים. ואם מה שכתבתי עד עכשיו מעיק עליכם תארו לעצמכם מה עובר עלי בלילה. במקרים קיצוניים כבר קרה לי שהתחלתי לחלום עוד לפני שנרדמתי תוך כדי דו שיח עם חברים. במקום לדבר על איך לעשות את זה, אולי מישהו כאן יודע איך להפסיק את זה?

Dazed&Confused

New member
אני מכיר את מצבך פחות או יותר

עצה שלי, תקראי קצת חומר על החלומות הצלולים, תעבדי על מה שנראה לך וכך תצרי שליטה יותר על החלומות שלך. בסוף לא יהיה כמעט פחד ותראי רק את הטוב שבזה. בהצלחה, b o a z

Dazed&Confused

New member
ועוד

לפי דעתי אי אפשר להפסיק את זה, את פיתחת יכולת להיות מודעת לעצמך ודבר כזה נראה לי אפשר להפסיק רק על ידי שכרות מתמדת או משהו כזה. ונראה גם שאין סיבה להפסיק כי זה יכול להיות דבר נפלא. כתהיה לך יותר שליטה ומודעות על החלומות האלה, הם לא יעייפו אותך. אני מכיר את המצב הזה שבו יש חלומות ארוכים מלאי פעילות ומיגעים, אבל כיום יש לי הרבה פחות כאלה וזה רק משתפר. את תוכלי ללמוד לנוח בחלומות, לרענן כוחות. תוכלי גם לנצל את הגישה הזאת לתת מודע לטובה, ובסוף כמעט ולא יהיו חלומות משגעים כומ שאת מתארת. הכול יהיה בשליטתך ואת תהיי זאת שתחליט מה לעשות.

Mr. Nice Guy

New member
קשה לי ולעוד הרבה אחרים

לתאר איך זה להיות מודע בחלומות מלידה, אני מניח שרק Dazed יכול לעזור לך, לפי מה שתיארת, את לא כל כך שולטת בחלומות שלך, "זה להיות כלוא במבוך של התת מודע של עצמך" , "התודעה שלי עושה לי טריקים כבר שנים", יכול להיות שאם תשלטי בחלומות שלך כמו ש-Dazed מתאר את רק תהני מהם ולא תרצי להפסיק אותם...

Mr. Nice Guy

New member
ודרך אגב :

" כמה פעמים קרה לכם שידעתם שאתם חולמים ומינטרטים בתוך החלום "לפקוח עיניים, לפקוח עיניים" או "תתעורר/י, תתעורר/י" וכל מה שקרה זה שהתעוררתם בתוך החלום לפרק המשך לחלום או לתוך חלום אחר לגמרי שברוב אהבלותכם, או במקרים האלה - אהבלותי, סיפרתי למשתתפי החלום על החלום שחלמתי לפני שני חלומות באותו לילה. " - ראית את הסרט Waking Life?? הציטוט הזה, זה כמו לקרוא את התסריט שלו (בן השאר)

love_girl

New member
....

גם לי יש חלומות צלולים טבעית(למרות שאני עדיין לא בטוחה שמה שיש לי זה באמת חלום צלול) אבל בזמן האחרון זה הפסיק לי.. אם מאוד-מאוד תרצי שזה יפסיק אז זה יפסיק לך , אחד מהאנשים בפורום (איתך הסליחה, אני לא זוכרת את שמך) הציע לבקש מהחלום הצלול להפסיק-> תנסי אולי זה יעזור לך... אני מקווה שכן, בכל מקרה תנסי לשלוט בחלומות אולי באמת כך תוכלי להנות מהם וה"מתת הטבעי" שקיבלת לא "יבוזבז"... }{הגר

אודין

New member
מה זאת אומרת

"לא בטוחה שזה חלום צלול"? חלום צלול זה חלום שבמהלכו את יודעת שאת חולמת ויכולה לשלוט במה שאת עושה, ואיך אפשר לא לדעת אם מודעים או לא?

love_girl

New member
.....

ממממ בזמן האחרון אני כבר לא זוכרת את החלומות ונראה לי שזה עומד להפסיק אבל אני בעצם אפילו עכשיו, למרות שאני יודעת קצת יותר בנושא החלומות הצלולים לא בטוחה שמה שיש לי זה חלום צלול

WINGS

New member
ms badreams

צרי איתי קשר באי מייל שלי או באיי סי קיו 78404504

Variety

New member
תגובה

היי ms badreams, מה שאת מתארת באמת נשמע סיוטי. אני לא יכול להבין באמת כי אין לי את זה. למה שלא תשאלי בחלום איך להפסיק עם כל זה? התשובה תבוא ממך? או שתנסי להפוך את המצב,תקראי קצת על הפוטנציאל של חלומות צלולים, תראי איך את יכולה להשתמש בהם כדי לשנות את המצב לטובה. אני מצטער שאני כותב כל-כך מעט, פשוט אני לא חושב שהבנתי בדיוק את המצב. חלומות פז, Variety-

למעלה