סיוטים טרגר

סיוטים טרגר

הסיוטים הורגים אותי זה לא רק סיוטים שאני נפגע אלא שאני פוגע, עשיתי הרבה דברים רעים בחיים שלי, פשעתי הרבה אני לא ראוי למחלילה או רחמים אבל זה לא מפסיק זה חוזר שוב ושוב בנאונסים אחרים אני מרגיש את השרפה בלב היא חוכת אותי, תמיד חשבתי שאני ציופת שאני עושה רע ונהנה מזה אבל שמופיע לי בסיוט שאני נשרף בלהבות או שחותכים לי את הגוף ואוכלים אותי חיי ואני מרגיש הכל, אני מבין שיש בי חרטה, שאני לא רובט, זה קשה, שו דבר לא משנה את זה

, כל לילה כל הלילה סיוטים, כל הזמן, פלאשים אין לי כמעת רק בהקיצה, ואני לא מבין למה אני חייב לשחזר את מה שאני עשיתי אני יכול להבין סיוט על מה שעשו לי, ועשו לי לא מעט אבל למה אני חולם על מה שאני עשיתי ?אני חולם שאני נדלק פשוטו כמשמעו אני עולה בלהבות בית שסיתי לשרוף, זה היה נורא

הייתי עבריין הייתי חמום מוח, אבל הסיוטים הללו הם הכי נוראיים, עם הסיוטיםםם על התעללות מיני אני מסתדר אני מחבק את הזכירון שבא כי זה עוזר לי להבין , אבל הסיוט אל מה שאני עשיתי מראה כמה חלש אני, דברתי עם המטפלת שלי והיא אומרת שאני מוכן לספר על מה הרע שאני עושה ,ועל הפשעים אבל לא על הכאב שלי, אמרו שאני נאבק בלא להראות רגשות, זה לא נכון במציאות כן אבל אני מראה יופי ברשת ,פחות קשה העניין של על להסתתכל בענים וישגדו איזה עלוב הוא, ככה אני מרגיש, מי זה מעניין מה אבא או אמא עשו לי, מה הסבא עשה לי מזה אמור לעניין ,קיצור אני חייב לדעת איך אני מעייף את הסיוטים שלי, הם הורגים אותי אני מפחד ללכת לישון כי אני רק נרצח כל

הזמן, כל הזמן נרצח ומשחזר מה עשיתי, אני לא יודע לא מאמין בטיפולים לפוסט טראומה אני הייתי לא עזר לי, לא יודע אובד עצות , קיצור זה קשה באמת, קשה לתאר סבל נפשי כזה כמו שאמר בלחסן, זה נורא הסוטים , לא ישנתיכבר כמה ימים ואני מת מפחד , אני שותה הררה מסניף וזה כדי אולי לרגע וזה לא עוזר, ונגמר לי הסמים ואין מי שמוכן לתת, רציתי הרואין זה אמור לעזור לי, אבל אין לא יתנו לי, ויש לי רק אלכהול ,וזה חרא דביק ומגעילולא עוזר בכלום, טובסליחה על החפירה , באמת סיוטים זה דריעק.

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי נתנאל

אין מישהו שאתה יכול לדבר איתו? חבר קרוב?
אני מציעה לנסות להתחיל שוב טיפול גם אם לא הלך כל כך בהתחלה.
צריך לתת צאנס לדברים ולא לפסול מראש

אין אחד אחד

אני צריך להתחיל טיפול הפוסט טרומה צריך לחכות שאבא ימצא מטפל, תודה על התגובה

אלזה7

New member
הי

מאחלת לך להיות חזק בתקופות הקשות מאד שאתה עובר ,שולחת לך מכאן תמיכה גדולה ,יודעת שזה לא הרבה ,אבל מקווה שזה קצת יעודד ,בהחלט מגיע לך ,אתה עצמך מגיב וקשוב ומעודד אחרים על אף הדברים הקשים מאד שהנך עובר בעצמך וזה מאד יפה ומעיד על טוב לב ,מצטערת שאין לי מה להגיד יותר מזה ,מאחלת לך שיקרו לך רק דברים שיעשו לך טוב אמן .

משפחה לא בוחרים טרגר

נולדתי למשפחה מופרעת בראש הרשימה נמצא אבי ראש הסירה הזו שנקראת משפחה, אבא כן אבא שמחליט בכוונה למרר הכל הרוס הכל, ואני דבק לו לתחת אני חושב שאני מאוהב בו ? מה הקטע שלי איתו ? כמה שהוא יותר דורס לי תצורה אני יותר אוהב אוהב אותו, אבא אכזר הוא היה חסר רגש לא אומר מילה טובה רק משמיץ רק מאשים רק מכה, כלום הוא לא נתן לי , ואהבתי אותו ואני אוהב אותו ואמא שלי הכי משגעת אותי היא מכחישה הכל כל מה שהיא עשתתה היי אני לא משוגע אני זוכר הכל זה קרה, כל המצלפות, כל השריפות, הכל אני זוכר אמא הכל אני לא יכול לשכוח היא אמרה שאני מוציא ממנה את כל הרוע והיא לעולם לא הייתה אלימה, והאמנת לה האמנתי שאני רע, שמגיע לי עונש ככה היא נתנה לי להרגיש, סבתא שלי גם לא חסר לה לקחה מחט ופרה לי טת השפתיים אבל אותה אני אוהב אהבת נפשהיא היחידה שנתנה לי אהבה, היא חיבקה נשקה ונתנה המון חום היא הייתה אלימה כי היא רצתה לחנך אותי, אבל זה לא היה מרוע אבא סתם התפרע עלי כי עשיתי רעש איזה אבא נותן מכות רצח לבן שלו כי הוא משחק, וכולם צחקו עלי שאני חוטף מכות ממנו, עד היום הוא זורק עלי דברים, כלב הזה ציופת גם לאמא הוא אלים, וכולם חושבים שהוא מושלם והוא נורא, אני לא יכול להסביר כי אף אחג לא יאמין לי הוא יצר תדמית של מושלם, של אדם מן היושב, אדם טוב ואני השד משחת האלים העבריין והוא רק מנסה לעצור תרוע שלי, ככה הוא אומר, קיצו משפחה חרא, אין לי מה לומר הרסו לי חיים, ובאמת אוהב אותו אהבת נפש, והוא לא זה כואב נורא אבל זה מה יש

אבא מעצבן אותי טרגר

אני דיברתי איתו היום אמרתי לו שיש לי סיוטים ופלאשבקים ואני רוצה שיעזור לי, אז מה הוא אומר לי ? " רק המוות יעזור לך אני התאיישתי ממך " אז אמרתי לו אז למה הבאת אותי לעולם אם תלא יכול לטפל בי " אז הוא עונה " לא ידעתי שתהיה חולה אם הייתי יודע הייתי משפריץ על הקיר " ככה הוא אמר ,אז אמרתי מה נעשה אתה רוצה שאני אתאבד ? אני לא יכול עם הסבל הזה יותר מה הוא אומר לי " אני יאשפז אותך ושם תעשה מה שאתה רוצה, בבית שלי לא תמות לא רוצה תגופה
המסריחה שלך בבית שלי " ככה הוא אמר, אז אני אמרתי לפחות תדבר עם המטפלת שלי תגיד לה שתעזור לי אז הוא אומר לי " אמרתנ לה כבר על מה שקרה בילדות ( אונס קבוצתי ) והיא לא עשתה כלום מה אתה רוצה לעזזל ממני עזוב אותי " אני לא מבין איך נותנים לבן אדם כזה לגדל ילדים, נמאס לי ממנו, אני עם דמעות בעינים, הוא איכזב אותי ,זה לא אבא שלי, הוא לא אבא, הוא שם עלי זין, זה לא אבא, אני כל כך כואב בא לי לחתוך תוורדים ,איך אבא עונה ככה לאבא שלו, הוא עוד יצטער, פעם שעברה הוא הבטיח שהוא ישתנה, פע שעברה שנסיתי להתאבד ורציתי באילון, הוא הבטיח שהוא היה אחר והוא שיקר, הוא לא יכול כמו שהוא
מבטיח לאמא ומבקש סליחה ושוב מכה ומשפיל אותה, אני לא יכול איתו, אני כל כך אוהב אותו והוא לט, די אין לי כוח למשפחה שלי, נמאס לי מהם, הוא רע ממש רע עלי, טוב סליחה על הסכינות הייתי חייב לפרוק, ואני לא נוטה לסמנטליות, אבל אני עכשיו עם דמעות בעינים, הוא נורא העליב אותי רציתי עזרה וככה הוא ענה לי .. בא לי שישתנה וזה לא יקרה טוב סליחה על הצקה.

מישהי1632

New member
נתנאל יקר,

בצער רב, עליך להודות בפני עצמך שיש אנשים שלא ישתנו.
אני לא מאמינה שאביך שונא אותך. הוא כנראה אדם בעייתי מאד בעצמו ולא הכתובת לבקש ממנו עזרה.
זה כמו לחכות שיצא נפט מהקיר. זה לא יקרה.
וחבל להעלב כול פעם מחדש ממישהו שלא מסוגל לתת לך את היחס שאתה כל-כך רוצה. כותבת לך מניסיון.

כן את כמובן צודקת

אבל זה מאוד קשה כי זה אבא וה=בראש שלי אבא צריך לעזור לילדיםם שלו, ראבל אין מה לבנטת עליו את צודקת מאו ,תוה על התגובה.

למעלה