סיווג

Aphophis

New member
מעניין

חלק גדול מאלה שעשו מיונים איתי קיבלו פוליגרף. יכול להיות שזה עניין נקודתי? (מסלול א´ כן עושים פוליגרף, מסלול ב´ לא?)

ramil

New member
צר לי, אבל אני לא אענה לך

אם תודה ששיקרת בתחקיר, זה עלול לדפוק לך את הסיווג. מצד שני, לשקר בתחקיר זה כבר עבירה, ואני בטח שלא אציע לך לעבור על החוק. לכן אני לא אציע לך כלום. מה גם שאני לא ידוע מה גרוע יותר מבחינת ביטחון שדה - משיהו ששיקר בתחקיר קודם, או מישהו שהשתמש בסמים. כך או אחרת, אני מכיר אישית שניים שהסמים דפקו להם את הסיווג.

אבשי ג

New member
מה אני אגיד לך?

יצאת גבר...
מדובר פה בעניינים של ביטחון המדינה וזה פשוט לא שייך "לשחק אותה" שאתה מבין יותר טוב מה המדינה צריכה לדעת. אני מכיר כאלה שאמרו שהם השתמשו (גראס) וזה לא פגע בהם בכלל כי לא עצם השימוש הוא הבעייתי אלא ההשלכות שלו. בכל אופן לא הייתי ממליץ לאף אחד לשקר או לחפף בנושא.

pl84

New member
והגישה זאת נכונה

א. לדעתי עדיף שהצבא יטעה מספר פעמים וידחה מועמדים מתאימים מאשר להיפך יקבל אפילו פעם אחת מועמד לא מתאים (על בטחון שדה עדיף לא להתפשר, ולהשאיר אותו במעמד הפרה הקדושה של החברה הישראלית). ב. כמה שזה לא נשמע נדוש - אין כזה דבר סמים קלים. לדעתי מי שהתפתה לנסות מה שאתה קורה לו סמים "קלים" עלול להתפתה לנסות גם סמים לא כל כך "קלים". למרות האמור לעיל אני בהחלט מאחל לך שתשובץ בתפקיד מרתק ההולם את כישוריך. פאשה

כמה דברים.....

טוב,בהודעה האחרונה שלך כתבת כמה שטויות כמו:"בגדול "הרחבת התודעה", שזה דבר שמלווה אותך לכל החיים גם ללא שימוש, אגב יש ג´אנקיס שמסוגלים להגיע להיי גם בלי הסם עצמו, הם פשוט למדו להגיע למקומות האלו במוח שלהם לבד" לגראס כולה יש השפעה מרגיעה ומשחררת.הרחבת התודעה לא תלווה אותך כל החיים והיא לא איזה אירוע "משנה חיים",כמו כן אף אחד לא יכול להגיע למצב של היי זהה למצב שמגיעים מגראס לבד. אבל בגדול אני מסכים איתך-גראס זה לא כזה ביג דיל וכמו שאמר לי המראיין בסיווג:"היום חצי מדינה כבר ניסתה גראס.." אני מציע לך להגיד שפעם הציעו לך באיזו מסיבה וניסית ומאז לא המשכת עם זה..אני בטוח שזה לא יפגע בסיווג שלך.הוא בטח ישאל אותך אם חברים שלך משתמשים,ומי הציע לך לנסות וכו´..אז תחשוב על תשובה... אם היית אומר שניסית כמה פעמים,אולי,רק אולי זה היה פוגע בסיווג. מצד אחד זה לא כזה ביג דיל(בהנחה שאתה לא משתמש באופן קבוע ושתפסיק עם זה בשירות שלך),אבל מצד שני אנחנו מדברים על צבא שעד לא מזמן ראה בנטייה מינית,באופן לא רשמי אומנם,עילה מספקת לשחרור מצ"הל...

אז כנראה שאתה משתמש במשהו מיוחד...

כי אני לא שמעתי ולא מכיר שום השפעה חוץ מאלו.זה כולה גראס,לא משהו מיוחד. ובכל זאת,בן אדם לא יכול ליצור לבד,בלי שום חומר אחר,את האפקט של גראס. ואם כן,אשמח מאווווווד אם תשתף אותי איך עושים זאת בדיוק.

pl84

New member
רק עם דבר אחד אני מסכים

באמת עדיף, הרבה יותר עדיף על פני שימוש בכל סם (קל / קשה / אחר) פשוט לשתות קצת (כל אחד מכיר את הכמות המתאימה בשבילו) אלכוהול. גם מרגיע, גם משחרר, רק בלי תופעות לוואי מחרידות לטווח ארוך ובלי התמכרות (בתנאי שלא מגזימים בכמות ובתדירות). פאשה

elevation99

New member
סיווג

שאלה קטנה למי שמבין בזה (שמש כנראה :) ) לפני קבלתי לעתודה,עברתי ראיון סיווג בטחוני של חיל האויר,שלא קשור לעתודה. האם מה שאמרתי שם יכול להשפיע על השיבוץ או על הסיווג? וליתר פירוט- אם אמרתי שאני שותה לפעמים אלכוהול בפאבים (בלבד)
ושיש לי הרבה קרובים בחו"ל ,זה יכול להשפיע במשהו? גם אני רוצה חתימה מגניבה בסוף ההודעה

pl84

New member
נראה לי

שזה לא ישפיע בשום צורה - השיבוץ שלך הוא עוד 4 שנים - אנשים משתנים מאוד בתקופה כזאת ולכן אני לא מאמין שמישהו בכלל יסתכל על ראיון שעשית במסגרת מיונים לפני 4 שנים. וגם אם כן אז זה יכול להשפיע רק במידה ותגיע לחיל האויר (החילות לא מתחלקים במידע כזה, כמו שהבנתי ממספר רב של מיונים שעברתי במודיעין). פאשא

ramil

New member
נו באמת...

הרשה לי להרגיע אותך - לכל המדינה יש קרובים בחו"ל (אןו שהיא ממציאה קרובים כאלה, שיהיה אצל מי לישון בחינם
) ולעניין השתיהה בפאבים - אני שותה, שמח וטוב לב וזה לא פגע בסיווג שלי. להיפך - אם הייתי אומר שאני לא נוגע באלכוהול, היו יכולים לתחקר חבר שלי, לגלות שאני שקרן - ואז הייתי אומר שלום לסיווג... לעומת זאת, אם היית אומר שאתה משתמש בסמים - זה כבר היה סיפור אחר לגמרי.

Aphophis

New member
עושים בעיותר רק על שתיה כבדה באמת

לא מעניין אותם מה אתה עושה ביום שישי אפילו אם בסוף הערב את מקיא את נשמתך על הדורמן של הפאב (אותו זה כן מעניין ד"א) כך שאל תדאג. זה אפילו לא מופיע בפוליגרף.

פלטרון

New member
חשבתי שהרבה קרובים מזיק, לא מועיל

ואני חשבתי שאם מציינים שיש הרבה קרובים בחו"ל, זה רק יכול להזיק . אתה רומז שעניין הקרובים הוא כדי להציע אפשרות של שירות בחו"ל ?

tmtm26

New member
פוליגרף

אני התקבלתי לחמ"ן שחקים ועברתי תחקיר ביטחוני, לפחות לשלב זה. לא העלו אותי לפוליגרף ולא אף אחד שאני מכיר שהולך לשחקים.

כרמלון

New member
...שחקים...

מה עושים ביחדיה זו(בגדול)? אני שואל מפני שיש רבים שנורא מתלהבים ממנה.

ששש.... אף אחד לא יודע

בגדול (מאוד) מדובר על חמישה מסלולים שונים, המאוגדים תחת השם הזה, כאשר לכל אחד מהם קורס שונה ותחום עיסוק שונה. באופן כללי מדובר על עיסוק במידע מודיעיני רגיש. יש לי חבר שמתחיל את הקורס עוד שבועיים, והוא עדיין לא יודע מה הוא הולך לעשות בצבא, אז אני לא יכולה לעזור לך יותר מזה.

wiz

New member
לא סתם זה ככה.

מדובר על מסלול מאוד רגיש וסודי, ובאמת שלא כדאי לדבר עליו יותר מדי. מי שצריך לדעת עליו פרטים - יודע. מי שלא... לא.

למעלה