סיווג בטחוני דחוף!!!

pitmaman

New member
סיווג בטחוני דחוף!!!

אוקיי אז ככה... לפני כמה שבועות עשיתי סיווג בטחוני ולדעתי עבר לי טוב כי לא הודיעו לי אחרת. היום התקשרו אלי וביקשו ממני להגיע להשלמת הסיווג הבטחוני וזה מוזר לי כי ביום הסיווג סיימתי שם הכל לא היה פרט אחד שלא סגרנו אם זה ברעיון או במילוי השאלון העצום... השאלות שלי הן כאלה: 1. מה זה לעזאזל אומר לבוא להשלמות לסיווג הבטחוני? 2. בתחקיר הודעתי על מקרה שהיה לי עם המשטרה ועם סמים אז יכול להיות שמזמנים אותי לאותו מקום לבוא לעשות בדיקת פוליגרף...? 3. יכול להיות שבגלל שהתקבלתי לתפקיד מסויים שדורש סיווג בטוני גבוה יותר מהתפקיד הראשון שהציעו לי אני צריך לבוא ל"השלמות" 4. אם יש לי את הסיווג הבטחוני הנמוך ביותר, איזה שאלות יכולים לשאול כבר בשביל להעלות לי את רמת הסיווג? כלומר בתחקיר הבטחוני כבר שאלו אותי כל דבר אפשרי בערך אז מה כבר יכולים להוסיף שלא שאלו אותי קודם?! בבקשה כל מי שיודע שיענה לי הסיווג נקבע לי ליום רביעי הקרוב ואני אמור להתגייס בעוד שבועיים...

../images/Emo104.gif 5 שניות על הקפצה.

בכדי להקפיץ צריך לכתוב בתוכן ההודעה 10 תווים או לחילופין לשים צלמית ממבחר הסמיילים וסימנים לתוכן מבית תפוז. כיוון שאנו בפורום קצת קשה לצפות שמישהו יענה לך תוך מספר דקות/ שניות, ולמרות שהפורום מתגאה דווקא ביכולות אלו- מומלץ בהחלט לחכות שההודעה תעבור לדף השני כיוון שאנשי הפורום לא עובדים אצל תפוז ועושים עבודה זו מרצונם החופשי ולכן גם בזמן החופשי (וחלק מאנשים אלו מנסים לנצל את 2 וחצי בלילה בכדי לישון).

vered101186

New member
אז ככה

אני מתעסקת בתפקידי בכל הנושא של הסיווגים. אז ככה. אם שלחו אותך שוב.. כנראה שזה בגלל הסמים..לא חובה פוליגרף..פשוט כנראה לא חקרו אותך מספיק בנושא.. כעקרון,התחקיר שעשית עובר לגורמים נוספים שמאשרים או לא,את התחקיר. כנראה שבאמת צריכים אותך לתפקיד שאליו אתה מיועד.. לכן חוקרים שוב..עד שיתקבל אישור מגורמים נוספים

pitmaman

New member
רגע לא הבנתי

א. מה זאת אומרת כנראה שבאמת צריכים אותך לתפקיד שאליו אתה מיועד? מה עד עכשיו זה היה סתם לצחוק? ב. בראיון האישי הייתי לי שיחה עם החוקר של איזה שלוש שעות מתוכם בערך שעה וחצי על הסמים, מה עוד אפשר להגיד כבר? ג. אז זה טוב או רע ששלחו אותי לזימון חוזר להשלמות? ושאלה אחרונה, אם את מתעסקת בכל הסיווגים וזה אז את יכולה לענות לי אולי על השאלה בקשר לסיווג בטחוני גבוה יותר? יכול להיות ששינו לי את התפקיד והעבירו אותי לתפקיד שדורש סיווג גבוה יותר ממה שהיה לי עד עכשיו ולכן קוראים לי? ושוב אם רוצים להעלות לי את רמת הסיווג הבטחוני מה כבר יכולים לשאול אותי עוד שלא שאלו אותי ברעיון הראשון?

n s 2

New member
שאלה לזאת שעוסקת בתחקירים..

אם מישהו עובר תחקיר הוא מקבל לפני הגיוס את הסיווג?? כי כשאני מתקשרת תמיד אומרים לי שאף פעם אני לא אדע תשובה (אם עברתי את התחקיר או לא).. ובגלל זה אני גם ממש בחוסר וודאות לגבי התפקיד שלי..

vered101186

New member
זה תלוי.

יש הרבה תחקירים שעוברים הרבה מאוד שלבים בגלל כל מיני סעיפים,לכן תשובה סופית מתקבלת בזמן השירות..אך ברוב המקרים מתקבל בעודך באזרחי..תלוי לאיזה תפקיד..ולא מודיעים בד"כ..גם לי לא הודיעו..במיוחד אם את מיועדת לחיל האויר.וזהו..שאלות תשלחי לפרטי שלי

למעלה