סידר בגדים במגירה,

סידר בגדים במגירה,

עקב חוסר מקום בארון(הארון קטן! נשבעת!), החלטתי לפנות "מגירת זיכרונות" לטובת ביגוד. הבעייה? המגירה היא הכי תחתונה(ממש על הרצפה), וכל הבגדים שיכנסו אליה הם לבנים(לא הלבשה תחתונה, ליטרלי, לבנים). ממלצים על טיפ לסידור הבגדים? (קיפול רגיל של "בגדי ארון" לא יועיל פה)

dify

New member
הפתרון שלנו :)

סלסלות, בעיקר כדי שתוכלי להוציא החוצה בקלות. אני אישית מגלגלת את הבגדים, אם מדובר בבגדי טריקו אז זה עושה את אותה עבודה אבל בלי לטרוח לקפל וקל למשוך את זה החוצה עם הסלסלה (אצלנו יש סלסלה לבגדי ספורט, לפיג'מות, לחולצות טריקו וכמובן לגרביים ותחתונים) עוד דבר שעשינו כי יש לנו ארון קטנטנן ומלא בגדים, זה תכלס קנינו נעצים קטנים כאלו של מדפים, ושינינו את הריווח בין המדפים כך שנכנסים יותר מדפים באותו ארון. המשמעות של זה היא שהבגדים לא צריכים לעמוד בערימות גבוהות אחד מעל השני (אצלי לפחות זה נופל ואז לא מעמיסים הרבה אבל אז יש מלא מקום מבוזבז) וכך יוצא שיש לי יותר מדפים= יותר מקום איחסון. במדפים עמוקים אפילו שמנו סלסלות אחת מאחורי השניה (הרי זה לא קשה למשוך אותן החוצה, זה רק שתי סלסלות כל פעם). אנחנו שתי בחורות עם המון בגדים והכל נכנס ככה לארון 3 דלתות, דמייני לעצמך :) צירפתי קובץ שתביני למה הכוונה :)

../images/Emo12.gif

אל תבהלי. אבל יש לך חתול בבפנים?! איך קיפלת אותו בצורה כל כך טובה?

../images/Emo6.gif

היתה לי חתולה שהיתה עושה את אותו הדבר. שנאתי את זה כי היא היתה משאירה לי מליוני שערות...

evilihi

New member
אבל זה הכי נוח ../images/Emo13.gif

לידיד שלי יש חתול שנוהג כל חורף להוציא לו את הסווטשרים מהארון ולהתכרבל בהם...

למעלה