סידרת איורים

e m i l y

New member
קודם כל, תודה

על היחס ושימת הלב לפרטים. אני מסכימה איתך... בעיקר לגבי הרקעים, הצבעוניות קצת השתנתה בגלל השמירה בפורמט קליל לאינטרנט(פשוט היה לי חשוב להעלות את הארבע ביחד וזה היה קצת כבד). הטכניקה קצת שונה מהדברים שני עושה בזמן האחרון יותר ראליסטית בגלל העבודה עם תמונות, אבל באיזשהו מקום מאפשרת להגיע למחוזות יותר רגישים ונוסטלגים,אישית קצת מאסתי בטרנד הזה של טרייסינג וכרגע אני בניסיון להכניס לציורים בסגנון הזה משהו חדש יותר או איזה טוויסט ויזואלי, כמו למשל להשאיר חלק מהתמונה המקורית או לעבוד עם פילטרים, בזמני הפנוי אני מנסה לשחק עם זה ולהגיע למשהו יותר סגור אבל לצערי עדיין יש פערים מסויימים. המשך יבוא.

כסדרה ממבט ראשון הם נראים טוב ביחד

מאוד מורגש הנוסטלגיה, מזהים את התקופה אפילו בציור האחרון שאין בו מידע תקופתי בסגנון הלבוש או במשהו אחר, ועדיין יש בזה משהו מאוד שנות ה-50, על גבול הבארבי. הציור הראשון לא כ"כ קשור, והטקסטורה שלו מכסה גם את הדשא וגם את השמיכה, מה שהופך אותו לשטוח. אני מאוד אוהבת את החיבור לריאליזם בציור השלישי. בכלל, הצבעוניות של הדמויות ממש טובה!

e m i l y

New member
ממ....

לגבי הציור הראשון, הסבר קצר: הסידרה פחות או יותר סוקרת דמות ספציפית במהלך השנים מהיותו ילד (באמת בשנות הארבעים) ועד היותו הורה בעצמו בשנות השמונים, לכן הנוסטלגיה לא נובעת מהרצון לדבר על תקופה ספציפית אלא לתת תחושה של זיכרון...משהו שהיה אולי מאוד מיוחד באותו הזמן ולא יוכל לחזור על עצמו. וההשטחה של הדשא באמת קשורה לניסיונות האלה שאני עושה, כדי שהעבודה עם הטרייסינג תהייה יותר מעניינת (ועל זה אני חוזרת בשביל אנשים כמו אמיתי, שיש להם קצת בעיות בהבנת הנקרא.)

people1

New member
אהבתי את הרוח המנוכרת

אהבתי את הרוח המנוכרת שבה הבעת מצבים אנושיים וחמימים ביותר מהשגרה. מעניין ביותר

למעלה