סידרה שנשכחה

Dark Storm

New member
סידרה שנשכחה

היי, אני לא יודע אם זה המקום הנכון אבל הנושא של הפורום הכי קרוב למה שחיפשתי.. מישהו פה זוכר את הסידרה הישנה "משחק ריגול" עם לינדן אשבי (שאח"כ נהיה שחקן ראשי ב"מלרוז פלייס" ושיחק בסרט "מורטל קומבט 1") ? למרות שלפי הגילאים פה קשה לי להאמין שמישהו זוכר אותה, היא שודרה לפני שנים והייתה סידרת האקשן-קומי הכי טובה. חבל שהייתה לה רק עונה אחת

"משחק ריגול"?

זה שודר במקרה בערוץ 3...? כי אני זוכר משו דומה על צמד גנבים שהאף בי איי שיחרר אותם בתנאי שהם יעבדו בשבילם... זה היה זה?

Dark Storm

New member
לא זה...

הסידרה "משחק ריגול" שודרה גם בערוץ 3 ב 1997 אם אני זוכר נכון...

DesertRose1

New member
לא זכור לי...../images/Emo4.gif ../images/Emo11.gif

אבל אני מכירה את הסרט "משחקי ריגול", סרט מעולה

Dark Storm

New member
פירוט

טוב, אני יודע שזה היה מזמן אבל העלילה הייתה בערך כך: 2 סוכנים בסוכנות ביון חדשה (E.C.H.O - Emergancy Counter Hostileties Organization) נקראים "לשרת את המדינה", למצא מרגלים שהיו לטובת ארה"ב אך פוטרו בסוף המלחמה הקרה והחליטו להרוס את העולם. כל פרק הם צרכים לעצור מישהו אחר. זו היתה סדרה מלאת הומור, כל פרק היה לדעתי יותר מצחיק מסיינפלד וחברים ביחד
ציטווט קטן (לא הכי מצחיק אבל היחיד שאני זוכר כרגע) : בזמן שלורן ומקס (שני הסוכנים) היו קשורים ביחד Loren - i want you to reach into my pants Max - Really ? Loren - i have a gun! Max - That's original...

למעלה