סידי סידי בוא הביתה...

מאו יין

New member
סידי סידי בוא הביתה...

איפה אתה? מכירים את השיר "ברווזים ברווזים בואו הביתה" ?? בואו נשיר אותו ביחד לסידי אולי הוא יבוא.... אז ככה: סידי סידי בוא הביתה.. "לא רוצה" בוא לאכול, "לא רוצה" בוא לשתות, "לא רוצה" הזאב יטרוף אותך, "אנ´לא מפחד".................
התחרפנה לי הקופסא...!! (נו, אתם מכירים הקופסא= הדבר הזה שמעל הכתפיים... שבחום שכזה אינו מתפקד כראוי....)

mariana

New member
מתוקה בוא נקרא לו ביחד

סידי סידי בוא הביתנ "לא רוצה" בוא לאכול "לא רוצה" בוא לשתות "לא רוצה" אז מה אתה רוצה כוס אוחחחחחחח............. ומאו הבנתי שבאמת הקופסא נדפקה לך. אולי נחליף לך לחדש?

@@

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif סידי ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

אחכה לך אסוף אותי אל תוך ל
ך אל תוך האה
ה שלנו
איפה אתההההההההההההההה תן רק סימן
שהכל בסדר

mariana

New member
מה קרה בוגדת, חזרת?

חחחחחחחחחחחחחחחחחח
מה קרה יצאת מהצ´ט וברחת? נבהלת מימני?

מאו יין

New member
תגידי שטרודלית,

כשאני פותחת את הצ´ט בחלון נפרד נפתח לי בעצם הצ´ט הרגיל של תפוז, מה אני צריכה לחפש אותכם בכל החדרים????

mariana

New member
את לא צריכה לחפש אותנו בכל החדרים

את ניכנסת לצ´ט דרך הפורום והצ´ט הראשי שמופיע שם זה חדר אכזבות אז אנחנו שם ולא זזות. את רואה את השם שלנו בצד.

@@

New member
מאו יקירה../images/Emo24.gif

הוראות לתפעול הצ´אט (אין לי שמץ של מושג
) למעלה בראש הדף תקליקי על "צ´אט אכזבות" נפתח לך חלון בנפרד של הצ´אט, ואז זה טוען (אין לי מושג את מה) במידה ונפתח לך עוד חלון עם "כן" ו "לא", את מקליקה על "כן", אם לא נפתח שום חלון , את נכנסת ישירות לצ´אט אכזבות, אנחנו נקבע היום שעה ונלך לצ´אט ושם את תראי אותנו בחלון למעלה מצד שמאל עם השמות שלנו ואז תקבלי תדרוך מהמדריכה (אני כמובן
) יש מבין
חסר לך שלא

מאו יין

New member
מרינוש...

מה זה הקללה הזו בסוף??? סתאאאם ...... יש לך רעיון איפה אני משיגה "קופסא" חדשה??? רצוי אחת יותר יפה מזו שיש לי כרגע...שנדפקה...

למעלה