סידיס?

• פותח הנושא Reno
  • פורסם בתאריך

zoozoo7

New member
ג´ינה חבוב

איזה דיאטה יש אצלכם בכת? כשלא אוכלים מספיק חלבון, ההבדלה בין המציאות והדימיון מטשטשת.

drall

New member
כן , ניחשתי כבר את זה ../images/Emo13.gif

למה אתה חושב שאני עובד עליו כל הזמן? אני רוצה שהוא ילמד אצלי... דרול

drall

New member
כן אבל ממך אני אדרוש פיצויים

על שנתיים או משהו של טירטורים שגרמת לי עם ההתפלספויות שלך. המונה דופק. דרול

zoozoo7

New member
דרול, אם זה ככה

והתפלספויות הן המדד אז יוצא שאתה צריך לשלם לי. (ציטוט מתוך סיפרי העתידי: "ככה נעשתי עשיר" מאת זוזו)

drall

New member
אתה רוצה להגיד לי

שיותר מעשרים שנה אתה מתרגל סידהיס ועדיין אתה נעוץ ככה בתהומות החארטה בארטה? לא היה לי אף פעם מושג על הסידהיס אבל היה לי כבוד מסויים לטכניקה שעולה כמו מכונית יד שניה (בארץ). אבל אם זו התוצאה שלה , אז באמת שכל מה שיש למהרישי להציע זה הבל נישא ברוח. עזוב אותי ממדיטציה טרנסטנדלית על כל ספיחיה וגרורותיה, היא לא ראויה להתייחסות בכלל. דרול

zoozoo7

New member
זה בגלל

שלא הכרת אותי לפני שתירגלתי סידהיס. תהומות החארטא בארט שהייתי תקוע בהן, הן כאין וכאפס ביחס לאלו שאני תקוע בהן היום.

hary1

New member
סידהיס

אם אתה מתכוון לטכניקות הסידהיס של המדיטציה הטרנסנדנטלית אז כן אני מתרגל אותן בהנאה מרובה.

zoozoo7

New member
הסידהיס הן יכולות מסוימות

שאמורות להתפתח אצל האדם כאשר יש לו שליטה ברמת תודעה מסויימת בנוסף לשליטה בטכניקות של הסידהיס עצמן. ברמת תודעה מסוימת, האדם פועל ללא מחסומים בינו לבין הרמה שממנה יוצאים כוחות הטבע ולכן אפשר לרתום את הכוחות האלה, על ידי טכניקות הסידהיס, לעשות דברים שכרגע נראים על אנושיים. לעוף, למשל.

dharmatal

New member
שים לב

בלכתך בדרך רוחנית עשוי אתה לפגוש פרחים רבים בצידי הדרך... דע כי בכל אחד מפרחים אלה מגולמת הסכנה שבאיבוד הדרך. אם התפתחות רוחיות אמיתית אתה מחפש אזי אין לדבר לאורך הדרך - משמעות. - לא לכוחות בכלל ולא לכוחות סידהים בפרט. ברכות דרך צלחה

למעלה