סידור מיטות ומצעים

סידור מיטות ומצעים

איך אתן מסדרות את המיטות בבוקר? מורידות הכל ומשאירות מזרן ועליו כיסוי מיטה? מסדרות עם המצעים ועליהם כיסוי מיטה? מסדרות בלי כיסוי מיטה?

SILIVAS

New member
../images/Emo133.gif

לצערי הרב אנחנו קמים מאוד מוקדם, בדרך כלל רק מסדרים את המיטה וזהו כיסויי מיטה אני לא אוהבת (עוד משהו שתופס מקום וצריך לכבס) לאוורר בחורף קשה מאוד ואני לא אוהבת להשאיר תריסים מורמים וחלונות כל היום כי אנחנו רוב היום לא בבית אז רק בקיץ אפשר לאוורר בצורה נורמלית ובסופי שבוע אני מאווררת כמו שצריך אין כמו מצעים שעשו אמבטית
אחחח

I Was Hoping

New member
מנערת טוב טוב

מול חלון פתוח לגמרי, גם כשקר מאוד, פורשת את השמיכה מעל כל המיטה, טופחת על הכריות ומניחה. זהו. גם אני שונאת כיסויי מיטה, זה נראה לי עתיק נורא.

I Was Hoping

New member
תוספת קטנה

אני אוהבת להשפריץ כמה שפריצים של המבשם לבית של ללין בריח וניל על הכריות והמצעים לפני שאני מותחת מעליהם את הפוך. זה עושה כיף גדול כשנכנסים אליהם בלילה.

אוצה

New member
מסדרת כל יום עם כיסוי מיטה (אצלנו)

כל בוקר, מיישרים את הסדינים (כן, גם החצי מסדר את המיטה). אצל האפרוח- אני מרימה שיתאוור (יש לו מטת תינוק ואח"כ מקפלתאת השמיכה שלו לחצי). מאוורת מצעים כל שבוע כשיש שמש וכיסוי המיטה מכובס בערך אחת לשבוע.

אני יוצאת הרבה פעמים

לפני שהבית מתעורר בכלל ולכן מקווה שיסדרו את המיטות אם הילדים מתעוררים איתי אני רק מיישרת את השמיכות ואת הכריות צריכה להזכיר שוב לבעלי להתחיל לסדר את המיטות אחריהם

בדרך כלל

מנערת את השמיכה ומסדרת אותה ואת הכריות על המיטה. לאחרונה אני דווקא מחפשת כיסוי מיטה כי החתולה שלי אוהבת לישון על המיטה שלי במשך היום, ואז המצעים מלאים בשערות (במיוחד בתקופת הנשירה). אז אני מעדיפה לשים כיסוי ולהוריד אותו לפני שאלך לישון. בינתיים עוד לא מצאתי כזה שמצא חן בעיני.

maybesure

New member
לא עוזבת א החדר

בלי לסדר מיטה, הילדים פחות מקפידים. אצלי זה חלק מתזמון הבוקר. אצלנו בלי כיסויי מיטה, מנערת כרים, מניחה מסודר, מותחת את הסדין, מנערת את הפוך, ומיישרת אותו מעל הכל. משתמשת רק בסטים שמתאימים לי לעיצוב החדר, ותמיד רק בסטים. לא משתמשת בכיסוי מיטה כי הסטים ממש יפים ואני אוהבת אותם ככה. בימים יפים מקפידים לפתוח את דלת מרפסת חדר השינה וחלונות חדרי הילדים בבוקר עד לצהרים כשאני חוזרת מהעבודה. החדרים בקומה שניה אז אין בעיה להשאיר קצת פתוח ל 4 שעות שאני מחוץ לבית.

אצלינו

אני לא מתה על כיסויי מיטה בעיקר כי יש לי סדינים מאוד יפים וחבל להסתיר אותם. בחורף אני מנערת את הפוך ומסדרת אותו יפה ואת הכריות על המיטה. גם במיטה של הקטן אנני מסדרת את הפוך. בקיץ אני מותחת יפה את הסדין על המיטה שלא יהיו קפלים ומכניסה מתחת למזרן. בקיץ הסדין לרוב משמש רק לשעות היום ליופי כי אנחנו לרוב לא אוהבים להתכסות (זה בקריזות אצלינו). במיטה של הקטן אני מנערת ומקפלת יפה את הסדין שלו כי אין טעם למתוח אותו כי הוא משחק על המיטה וזה סתם מציק לו כי זה מתכדרר.

iditush forever

New member
סידור מיטה ומצעים -

בבוקר שקמים, פותחת טיפה חלון שיכנס אויר לחדר ויאוורר אותו, מורידה את השמיכה ונותנת לה ניעור עצבני כזה, מול החלון, כנ"ל את הכריות, מותחת את הסדינים ופורסת מעל את השמיכה ואת הכריות שלנו. לא מורידה, בשביל מה? הרי בלילה נחזור לישון, ואין לי כח כל פעם לסדר את המיטה מחדש ולשים מצעים. לא שמה כיסוי מיטה, לא פרקטי ולא נוח. למרות ששנים ניסו לשכנע אותי שכיסוי מיטה זה טוב אני לא אוהבת ומתעצלת לשים (יש לי בארון שלושה כיסוי מיטה שקיבלנו במתנות - מסרבת בכל תוקף להשתמש בהם
).

אצלנו

רק מנערים טוב את הכריות ואת הפוך מסדרים נחמד בקיץ משתמשים בכיסוי מיטה קליל ויפה

ואצלי -

בחדר השינה שלנו, מנערים, מותחים ומניחים את השמיכה יפה, אין כיסוי, החדר מאוורר. אצל הבכורה - איוורור, ואז מתיחה, שמיכה וכיסוי כי באים חברים וחברות ואוהבים לשבת עם המיטה (כי היא נמוכה) אז מגעיל אותי לחשוב מהיכן באו - ככה הכיסוי מגן על המצעים. אצל הזאטוט-מאווררת, מותחת, תולה את השמיכה על המעקה של המיטה (מיטת סורגים של תינוק) חשוב לי לומר - אני לא מאווררת על אדן החלון כי כל האבק מבחוץ ניתפס על המצעים וזה מעורר בי סלידה קלה....

I Was Hoping

New member
גם לי יש את הגועל מהאבק

בעיקר אחרי שמשאירים את המצעים בשמש ואפשר לראות דרך האור את כמויות האבק. אם המצעים תופסים אבק במקום להיות נקיים, אז מה עשיתי בזה?

שרונית28

New member
סידור המיטות בבוקר.

אצלי בחדר שינה מסתדרת את הכרים ומנערת את הפוך ופורשת אותו על המיטה. אצל עומר אני מקפלת את השמיכה מכניסה למגירת תחת המיטה עם הכר.

מחל

New member
מנצלת את השרשור...ומוסיפה שאלה

כשיש ילדים גדולים (גילאי 7,8) האם הילדים מסדרים את מיטותיהם? אצלי המלחמה היא היציאה בזמן מהבית ועל סידור מיטות אין מה לדבר...

שלי בת שמונה וחצי - אני מסדרת

את מיטתה. על שאר החדר היא אחראית (בעידוד שלי .....)

אילנית03

New member
אצלנו לא מסדרים את המיטה

כי כשאני מתעוררת לבוקר בעלי הולך לישון את שנת הלילה שלו והילדים קמים ומקפלים את השמיכה לקצה

למעלה