סידור מחסן בצפון

jole

New member
סידור מחסן בצפון

ביום שישי הבא בבוקר, אנחנו מתכננים לסדר את המחסן שתאיר הגדולה
סידרה לנו בקיבוץ שלה, ליד עפולה. מי שמעוניין להגיע נשמח. למי שיש מדפים (נירה?) מוזמן להביא אותם . איזו הקלה!!

נירה63

New member
מותק אני מורה בישראל,ועובדת...

שמעי נא יקירתי...אני רוצה לעזור, אבל אני עובדת ביום שישי בבוקר. אז אולי שעות הצהריים יש מצב??? תראי איך שמסתדר לכם, בכל אופ יש לי כמה מדפי עץ שהורדתי מהכוננית שלנו בבית, לרשותכם כמובן.

jole

New member
טוב אז כמו שכבר אמרתי למי מחברותי..

יש מורים ויש מורים חכמים. אני מורה חכמה. תשאלי למה??? כי אני פרשתי בשנה הראשונה............... סתם...סתם....סתם..... זה לגמרי בבדיחותא
בכל אופן זה היום היחיד שיש לי פנוי ובשבת מבחינתי זו לא אופציה, אז אפשר להספיק מה שאפשר ביום שישי בבוקר, ומי שיכול בצהרים, או בשבת אם זה מתאים לתאיר, אפשר להמשיך .

../images/Emo124.gif יש צורך בארונות למחסן

ני לא יודעת אם אפשר לתלות מדפים על הקירות, המחסן זה צריף ישן של הקיבוץ... איפה שי כשצריך אותו? שיבריא מהר מהר כי צריך אותו! בכל אופן אני התחלתי בדיונים על מדפים מברזל כאלה כמו שיש במפעלים אבל באמת צריך כל ארון מתפרק ככל שיהיה מתקבל בברכה! יום שישי אין לי בעיה אפילו אחרה"צ אני אזרוק את הילדים למיטות ואחזור לעזור. שבת שלום

יובל2

New member
יש לי סטנדים לתלית בגדים כמו בחנויו

ת אחד גדול מאודדד ואחד קטן. בזמנו פנינה רצתה אותם למחסן שנפרץ. יש לי גם איזה ארון 2 דלתות שניתן להוסיף לו מדפים והוא אחלה. ויש עוד כמה דברים שהבטחתי מיייזמן והם עדין אצלי,,,כמו ארונית למקלחת לרותם, מנורה לשולחן שרטוט וצידנית קטנה שמממיה רצתה ואין איך להעביר אליה. יש סלקל למרכז לילד ועוד כולמיני שהצוציק שלי כבר לא צריך,,,אז צריך משאית נראה יש למישהו

למעלה