סידור - ובענק!!!

סידור - ובענק!!!

לפני שנה וחצי החלפנו מטבח בבית. המטבח שלנו הוא יחד עם הסלון. חסכנון שקל לשקל מצאנו דיל מעולה והחלפנו, כאמור לפני שנה וחצי! מאז אני מציקה לבעלי שחיייבים לצבוע את הסלון-מטבח כי רואים את החורים איפה שהיו מחוברים הארונות הישנים ומעל למקרר רואים איפה היה ארון ויש שם רק טיח בלי צבע. ביום חמישי, סופסוף הוא לקח יום חופש.לקחתי את הפיצ'ון לגן והתחלנו לצבוע. בחיי שאני לאמבינה למה דחינו את זה עד עכשיו, זה הלך כל כך מהר והכי כיף היה שהאו החליט שאני אלך לקחת את הפיצ'ון מהגן והוא ינקה. לקחתי את הקטן לסופר לקניות לשבת וחזרנו אחרי שעה וחצי לבית מבריק ומסודר (עם ריח חזק של צבע טרי
). בנוסף בשביל הצביעה פינינו את כל השייש במטבח ועכשיו הכל מסודר. בכלל, כל הסלון נראה עכשיו הרבה יותר טוב. לפני כמה שבועות הכנתי רשימה של כל התיקונים שיפוצים סידורים שאני רוצה לעשות בבית ולאט לאט אנחנו מתקדמים, בצעדי צב אבל מתקדמים. הפרוייקט הבא האו לסדר את כל הזבל שהצטבר על הספריות ואז הסלון יהיה מושלם (כמעט, החסכון הבא הוא לקניית ספות נורמליות). השבוע הקטן בחופש אז הכל הולך יותר לאט אבל לזכותו אומר שהבוקר הוא שיחק לידי בלי ליקרוא לי כל שתי שיניות והצלחתי לעשות כלים של יומיים. כלים הם נקודת החולשה הגדולה ביותר שלי - אני שונאת לעשות כלים! בעיקר סכו"ם. מה שמצחיק אצלינו זה שאנחנו מאוד קפדנים איתו על סידור הצעצועים והוא מטבעו מאוד מסודר ומחזיר את הצעצועים למקום שלהם מסודרים בקופסאות ובמארזים שלהם. אבל אנחנו פחות קפדניים עם עצמנו ולרוב הולכים לישון כשהסלון מבולגן...

טליW

New member
איזה כיף! בטח סיפוק אדיר...

כל הכבוד שיש לך רשימה - זה עוזר לסדר את העניינים.

למעלה