סידור המחסן

tallyh

New member
סידור המחסן

הצעה לגבי סידור המחסן בתאריך 27.7.04 - תשעה באב, פנינה המקורית בחופשה מהעבודה.אני מאמינה שישנם/ן עוד רבים/רבות שנמצאים בחופשה ביום זה. על כן נראה לי כיום מוצלח ביותר להתלבש על סידור המחסן משעות הבוקר, שעות בהן לכולנו יש את כל הכוחות.

באופן עקרוני אפשר לדבר על זה אבל

שתי בעיות קטנות: 1. יש כאלו שצמים 2. יש כאלו שאין להם גן ביום הזה והם נשארים עם הילדים בבית (בלי להזכיר שמות
אבל בעצם, אולי נמצא סידור עם סבתא אצל סבצא רבא בי-ם...)

tallyh

New member
סידור המחסן

לגבי בעית הצום - 1. ידוע לי שישנם אנשים שצמים ועובדים ביום זה, דבר זה נתון לשיקול דעתו של כל אחד ואחד. ביחד עם זאת אותם האנשים שצמים, אם ירצו לעזור, יוכלו לשבת ולמיין בגדים והאנשים האחרים יוכלו להעבירם למקומות הנכונים. הם לא חייבים לסחוב דברים ממקום למקום. 2. אני את הילדים שלי לימדתי מאז שהיו פיצפונים לעזור לקפל כביסה ולהעביר דברים ממקום למקום. הם ראו את זה כמשחק ונהנו מאוד לעזור. היום הם עוזרים לי בכל דבר ואני מאמינה שאביא אותם אתי לעזור שכן הם ישמחו גם כן לתרום (בני 6 ו- 8 )

הבן שלי בן שנתיים

אין לי בעיה להביא אותו אבל אני לא בונה על לעבוד הרבה בזמן שהוא שם... אם אני כבר באה במטרה לסדר מחסן אז כדאי שאני גם אסדר קצת

tallyh

New member
בן השנתיים

עינת ודן, שלום בהנחה וסידור המחסן יתקיים בתשעה באב, 3 ילדי מאוד אוהבים ילדים ומאוד חברותיים ואחראיים ואני בטוחה שהם יסכימו להיות ולשמור על הילד/ים, לשחק אתם ולרדוף אחריהם בזמן הזה. וכך תוכלי להיות שקטה בנושא זה.

משוש30

New member
אין לי בעיה להגיע ביום שלישי ה-27

למרות שיכול להיות שאני אבוא עם מתן (בן 7 חודשים). אני מאמינה שהוא ימצא לעצמו תעסוקה מלאה במחסן אבל אם זו בעייה אז תגידו

tallyh

New member
לידיעת המודאגות

דברתי עם שלושת הילדים שלי לגבי יום שלישי. הבוקר נידבתי אותם ללא ידיעתם. את קריאות השמחה שלהם לכך שיוכלו לעזור הן לפנינה שעליה הם שומעים כל הזמן בבית ועל הפורום בכלל ובכלל שיוכלו לשמור ולטפל בילדים קטנים, אני חושבת שכל תושבי ירושלים שמעו.

למעלה