סידור בס

אור 3

New member
סידור בס

אני צריך עצה, איך לעזאזל אני גורם לבס שלי להישמע טוב מה לא ניסיתי שמתי כרית בפנים ושמתי סמרטוטים גם בעור החיצוני וגם בפנימי, יכול להיות שזה התפוח? תודה

Blakey

New member
אני חושב שכל עניין הכיוון של התופים

קשור לטעם של המתופף.

tkz

New member
אולי העור שלך גרוע?

אני החלפתי עור לבאס - ועכשיו הוא פיצוץ!!!!!!!!!!

אור 3

New member
אחי העור חדש פינסטרייפ של רמו

אחי העור חדש פינסטרייפ של רמו

HP900PTW

New member
כששמת כרית או משהו אחר בפנים

הוא נגע בעורות של הבאס? כי אצלי זה נשמע הרבה יותר טוב אם הסדינים ששמתי בפנים נשענים על העור.

dizzy pumpkin

New member
הייתה את אותה בעייה

אחי הייתה לי בדיוק את אותה בעיה שהעברתי את המערכת מהחדר למרתף... אז ככה יש כמה דברים שאפשר לעזור : קודם כול לנסות לשחק רם ספוגים כריות סמיכות בכמיות שונות ובמרחקים שטנים מהצד של הפאדל כמה שתהדק יותר לצד הפנימי של הבס (כלומר איפה שהפדאל) ככה יהיה פחות הד... עכשיו זה עניין של טעם אני בהתחלה ניסיתי לשחק אם זה המון ומה לא שמתי עכשיו תשאיר צד אחד פתוד וכל פעם תשחק ותנסה לראות אם זה מתאים או לא... עכשיו עוד משהו שקובע זה המתיחה של העוד תשחק גם אם זה תנסה לפתוח חצי/רבע סיבוב ותראה... ואם כל זה לא עוזר אז תקנה עור איכותי יותר/תחליף מערכת... מקווה שעזרתי

Starway

New member
הידעתם??

המתופף האגדי של הביטלס הלוא הוא רינגו סטאר עלה על פטנט חדשני, חוץ ממקצב השבע שמיניות... והוא להחליף את הכרית או השמיכה שבביס דראם בלא אחרת ממגבת לחה... אצלו זה עבד מצוין!!!! אני לא ערב לתוצאות.. אני לא ניסיתי... משום מה לא נראה לי שלחות בתוך הבבייס דראם זה הדבר שהעץ צריך... בכל אופן, רינגו סטאר טיפה מבין יותר ממני אז....

orion rules

New member
בשום אופן!!!

אחים, לשים משהו לח בתוך או לייד תופים זה הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות למערכת!!! עץ תופס לחות ממש ממש מהר ואם הוא יהיה מספיק לח הוא יכול להתקפל וזה לא ממש רצוי....אז ההצעה שלי היא כריות ושמיכות

Petrucci-jr

New member
אההה!

אז מה עושים בהופעות?הלחות תמיד גבוה בארצנו... וגיטרה בס תופים ועוד הרבה בהופעות עשוים מעץ!

orion rules

New member
!!!!

לא שמים שמרטוט לח בכוונה כי אחי, אם יש קצת לחות אבל ברמה טבעית אז זה עוד בסדר לא יכול להגרם שום נזק!! אבל- אם תשים שמרטוט לח בתוך בייס דראם זה ממש לא טוב

HelloweeN

New member
מה הפאקינג קשר ???

לחות? סאונד בס יותר טוב ??? הא ??????? הלחות רק תהרוס לך ת´תופים כי העץ של התופים סופג לחות מהר, והעץ פשוט נרקב. הכי טוב זה שמיכה בבאס או כרית פוך כבדה ועבה.

למעלה