סידורים . . .

סידורים . . .

זה היה עוד יום של סידורים, נערכתי בהתאם, לעמוד שוב בתורים, ובחדר הצפוף להתחמם, אחרי שעתיים הגעתי לפקידה, שלמרפה הפלא נראתה נחמדה, פנים יפות, ושיער ארוך, רגליים רזות, וגוף שעושה חשק - זרועות עליו לכרוך. היא שאלה לפרטים, נתתי לה התעודות, היא אמרה "חסרים כמה נתונים", ואני ניסיתי לכופף את העובדות . . . נעלתי את הדלת, נעמדתי מאחורי כורסתה, היא היתה קצת מבוהלת, אך לא היססתי, וזרועי, את כתפה עיסתה, היא לבשה גופיה אפורה, שאת גיזרתה יפה הבליטה, היא בתנופה הוסרה, והיא עליי הביטה. שדיה הזדקרו, והיא חייכה, מכנסיה הוסרו, ואת ראשי היא הדריכה. את תחתוניה הסתתי, בעדרת הלשון, ובערוותה הבטתי, והתחלתי לרכון, ללקק ולמצוץ, נוזליה החלו לנצוץ, היא החלה לגנוח, וזקפתי החלה אט אט לצמוח. העמקתי לחדור, ובלשוני העמקתי לחקור, עד שגמרה, בגניחה חרישית, ולי היא אמרה, אטפל בעניינך, אני, ואקדיש לו תשומת לב אישית

למחרת . . .

הביתה הגעתי, שמח ומאושר, אך במסמכים הבטתי, והבנתי, שהעניין לא נסגר, במסמך חסרה חותמת, וזה לא תקין, ולכן לא מסתיימת, התנהלותי אחר פסק הדין. יום אחרי, עמדתי שוב בתור, חיכיתי וציפיתי, כי היה לי עוד עניין לסגור, כשהגיע התור, נכנסתי למשרד, היא לבשה מכנס אפור, וכרגיל ישבה לבד, היא חייכה אליי, ושאלה בתמימות, התגעגעת לפניי? או לרגליי החמימות? פטמותיה הזדקרו, דרך הגופייה, ולי הן אמרו, שלי היא מצפה. גופייתה הסרתי, חזיית בורדו לעיניי נגלתה, חגורתה פרמתי, ועל הכסא רגל העלתה. רוכסני פתחתי, הזין החוצה קפץ, את תחתוני הבורדו הסטתי, ובאחוריה הוא חיש ננעץ. שריריה הפעילה, הגירוי היה אדיר, לגנוח היא התחילה, והתחילה להוציא אויר. את כולי שאבה, גמרתי בכיף, היא התלהבה, והמשיכה עליי לרפרף, סחטה האשכים שאבה הכל, סיימנו שנינו מחייכים, וידעתי שרגוע להיות אני יכול. העניינים יטופלו, בקצב מהיר, ואם אותי יגבילו, בזיון הכל אסדיר

*g99

New member
שובו של ה../images/Emo47.gif

אין כמו השירים שלך.. כל פעם מחדש אני מתרגשת מהכתיבה שלך..

למעלה