סידורים אחרונים

סידורים אחרונים

אני טס מחר לסין. הכנתי לעצמי מסלול כולו בעזרת טיפים וכתבות מהאתר: אני נוחת בהונג קונג ונוסע ליאנגשו [דרך שנזן]. חלוקת ימים: 1 יום הגעה ליאנגשו 3 ימים ביאנגשו [+טרסות בלונגשן] 1 נסיעה לקונמינג 2 יום בקונומינג 2 דאלי 5 ליז`ינג [+ערוץ דיאלוג הנמר] 2 זונגידאן 4 דצ`ין [הטרק במאלי סנו] עכשיו אני מתחיל להיות צפוף קצת בזמן,אני צריך לחזור להונג קונג. עדיף לחזור מדצ`ין לליז`ינג לנסוע לצ`נגדו ולטוס להונג קונג [דרך שנזן] או לחזור לקונומינג ולתפוס טיסה? כמה שעות זה לצ`נגדו? האם כדאי לתת עוד ימים ממה שהקצבתי או להוריד? תודה רבה!

guanyin

New member
יש אוטובוס

ישיר מדצ'ין לקונמינג (לפחות היה לפני שנה). הוא יוצא לדעתי פעם ביום, והייתי מעדיפה להתאבד מאשר ליסוע בו, אבל אם אתה לחוץ בזמן אז אין לך יותר מדי ברירות. קח בחשבון, שמה שרשמת כ"נסיעה" יכולה לקחת יום ואף יותר. אז אל תיצמד למסלול, קח את הטיול באיזי, ויהיה מה שיהיה...

renjintso

New member
אם אתה ממילא טס

תשלם עוד קצת, טוס מליג'יאנג לשנז'ן ותחסוך לעצמך נסיעות ארוכות באוטובוסים מעאפנים.

אMור

New member
למה להגיד מעאפנים...

אם אפשר לומר: אטובוסים מעופשים מלאי סינים מצחינים שלא התקלחו חודשיים מפליצים ריחות של צ'ילי שהתבשל להם בבטן כמה ימים טובים ומריקים מוחטות של טופו שחור שנתקע להם בגרון משבוע שעבר כל הדרך תהיה עם האף בחריץ של החלון ותעדיף לנשום אגזוזי משאיות ולחלום על לחלוק צינוק עם אברוצי מפריזן ברייק במקום להיות על האוטובוס ולהגיע בגווני כחול-סגול וגרון יבש כי כל הדרך עצרת את הנשימה והאוויר שנכנס בכל זאת היה מהפה ואז תאמר לעצמך איזה חמור שלא הקשבתי לרחל מהפורום ואז תיכנס לפורום ותזהיר כל מי שמעז לעלות את אופציית הנסיעה באוטובוס כי הוא שם את חייו בתא גזים סיני שחוץ מכל מה שנכתב עד עכשיו, גם כמעט עשה 8 תאונות קטלניות בדרך והראש היה צריך לפנות מקום גם למחשבות על עצמך מפונה בערימה עם קבוצת ברי מינן מיוננאן...

guanyin

New member
כ"כ נכון...

וזה נאמר ממישהוא שבשבילו SLEEPER BUS הוא מושג תאורטי, ושאם טיונאן היא לא בשנז'ן אז היא בכלל לא בסין!
GOD, אני שונאת סליפרים ישנים ומצחינים...

smile2life

New member
../images/Emo207.gif אוטובוס

אוטובוס מהונג קונג לפושאן (FOSHAN) ברשותכם אבקש חוות דעת: 1. איכות ונוחות הנסיעה 2. אורך הנסיעה 3. עלות בערך בדולרים והאם עדיף לקנות כרטיס טיסה

smile2life

New member
../images/Emo207.gif לנצל"ש - פושאן

האם יש שם קהילה יהודית או ישראלית? ידוע לי שמדובר בעיר יצרנית וכנראה שאשהה שם חודש-חודשיים, תלוי בבחורה שהכרתי באינטרנט. מה לגבי פריסת אינטרנט אלחוטי? ובכלל האם יש לכם המלצות לגבי פושאן?

אMור

New member
foshan זה שעתיים נסיעה משנז'ן...

חצי שעה מגוואנז'ו, מוזר שהחברה האינטרנטית שלך לא אמרה לך את זה... אז אתה עובר הגבול מהונג קונג לשנז'ן ולוקח אוטובוס מהתחנה המרכזית הנמצאת בסמוך לגבול - שעתיים נסיעה ואתה ב- FOSHAN. עיר קטנה, תעשייתית ואין שם מה לעשות...

למעלה