סיגריות...

סיגריות...

בוקר טוב! רציתי לשאול... חברתי אומרת שכשהיא מנשקת אותי,היא מרגישה טעם של סיגריות בלשון שלי... אפי` שאני מצחצח שיניים היטב היטב לפני שאני מנשק אותה.. האם זה יתכן? האם יתכן שנדבק בלשון טעם של סיגריות שלא עובר אפילו אם מצחצחים שיניים חזק? האם כל זמן שלא אפסיק לעשן... יהיה לי טעם של סיגריה בלשון?

חושבת על משהו מעניין../images/Emo24.gif

וגם את תחשבי

offנועה

New member
../images/Emo60.gifשבלולית...

אל תרימי גבה, יש מברשות מיוחדות לקרצוף לשון, והשימוש בהן פותר את בעיית הבל הפה. הלשון, במיוחד אצל מעשנים נוטה לצבור שכבת פלאק לא מבוטלת בכלל משל עצמה, מעבר לזו המצטברת על השיניים והחניכיים. צחצוח לשון תורם רבות להגיינת הפה, וריח הנשימה. ולאוריאלי, גש לחנות הפארם הקרובה, ורכוש לעצמך מקרצף לשון, צורתו כצורת האות יו, המומלצים הם הרחבים יותר, הם מעוררים פחות רפלקס הקאה, אם אתה רגיש. אמור לעלות בסביבות 20-30 שקלים, ואיכות החיים שלך ושל החברה תשתפר פלאים!

משעמם פה לחלוטין ../images/Emo4.gif

אני מרגישה כאילו זה פורום של כיתה ב'2 הקשר לפורום סקס ולמה שקורה פה מקרי לחלוטין

offנועה

New member
תקשיבי

הבנאדם רוצה לשפר את יחסי המין שלו עם החברה, הוא סובל, היא סובלת, מבעיה שניתן לעזור לו לפתור אותה, הפורום הזה מיועד לשאלות של אנשים גם אם הן כרוכות בבעיות שנראות לך משעממות ולא מעניינות מספיק, אותו זה מטריד! אולי הצלחנו לעזור לו במשהו, אולי נוכל לגרום לו ולחברה שלו להיות יותר מאושרים ביחד בחיי המין שלהם. בעיני היכולת לעזור לאחר, היא דבר נפלא. ועכשיו לא בקטע רע, אלא הכי בנחמדות
: משעמם לך? תעשי קצת בלגן!!! אבל אל תצפי מאחרים שיעשו לך את העבודה או שישעשעו ויבדרו אותך, או יקחו אחריות על זה שאת משועממת.

../images/Emo6.gif ../images/Emo106.gifבדרך אלייך../images/Emo70.gif

ביקשתי ממך משהו
פניתי אלייך
שאלתי אותך משהו
לא
לא
ולא
אז בבקשה שאי ברכה וסעי לי מהעיינים
בחברות כן

offנועה

New member
תראי

אני לא נוטה לקבל אישורים לכלום, לא ממך ולא מאחרים, נעלבת, חבל, זה רק מראה לך שנגענו בנקודה רגישה, ועל אף בקשתך, התשובה היא - לא.

תקשיבי

רוצים לעזור, בכייף למה לא, גם אני עוזרת כשצריך.(בנינו יש פה אנשים עם שאלות שאלוהים ישמור ואני לא מדברת על השרשור סיגריות ממש לא, את בטח יודעת למה אני מתכוונת) אני משועממת? ממש לא! לגבי אחרים שישעשעו אותי למה לא, אני אוהבת להשתעשע
והכל הכל רק בנחמדות

למעלה