סיגריות

סיגריות

היי. עזבתי לפני כשבועיים את הדירה הקודמת שלי. בעלת הבית שלי מתקשרת אלי הבוקר בהיסטריה ומודיעה לי שהיא לא יכולה להשכיר את החדר שבו גרתי תקופה של שנה, משום שריח הסיגריות שעישנתי במשך שנה דבק בקירות והיא לא יכולה להוציא אותו משם למרות כל הנסיונות. היא טוענת שהיא סיידה את הקירות, ושטפה את הארון, ופתחה את כל החלונות והדלת, אבל עדיין הריח נשאר. והבחורה שאמורה לעבור לגור במקומי, לא מסכימה להיכנס לחדר כזה. אמרתי לה שאטפל בזה מיידית, לפני שתחייב לי את הצ'ק, אבל אין לי מושג איך מוציאים ריחות של עישון מהקירות. יש לכם פתרונות? מישהו נתקל בתופעות כאלה? מה עושים? אודה לכל סוג של תשובה. שבת שלום שלכם ליאורה

Mיקי_

New member
נגמר לך החוזה?

אם כן זו לא בעיה שלך לא נאמר לך שאסור לעשן. אם עזבת באמצע חוזה זו אכן בעיה שלך, איך להוציא עשן, זה באמת אין לי שמץ, אני יודעת ריחות מקומיים לא דבק סיגריות.

אכן נגמר החוזה.

ולא נאמר לי שאסור לעשן. אבל במהלך השנה בעלת הדירה ואני הפכנו להיות קצת חברות של סמול-טוק וכוס קפה (שזו טעות בפני עצמה). ואני מרגישה מחוייבות כלפיה. מה גם שיש בחוזה סעיף שבו נאמר בפירוש שאני צריכה להחזיר את החדר במצב שקיבלתי אותו - אני קיבלתי אותו ללא ריח של סיגריות, וההיגיון הבריא אומר שאני צריכה להחזיר אותו ללא ריח של סיגריות. אני לא מאמינה שהיא תעז לחייב לי את הצ'ק, אבל יש לה טיעונים משכנעים - היא לא יכולה להשכיר את החדר לזאת שאמורה להיכנס לגור שם ביום ראשון הקרוב. עצות נוספות? מישהי/ו? ליאורה

Mיקי_

New member
לדעתי אם סיגריות מהוות הפרעה

היה אמור להיות סעיף בחוזה לגבי זה. לא קשור ידידות או לא, זו בעיה שלה בעיני. אם החזרת מבחינת ניקיון וסיוד אותו הדבר, את את שלך עשית.

השאלה מהו נקיון

ואני מסכים עם "קרם וניל" - חדר שמסריח מסיגריות הוא לא חדר נקי.לגבי הצעה פרקטית - אין לי.
אולי כאן יוכלו לסייע

תודה לכולכם/ן

על התשובות. שתהיה לכולנו שנה יפה ויצירתית. שלכם ליאורה

oren*

New member
נסו לפנות לחברת ניקוי מקצועית, בטוח

יש חומרים ופתרונות נגד עשן סיגריות, הרי במקומות ציבוריים עד לא מזמן התמודדו עם הבעיה באופן יומיומי (מסעדות, קניונים, משרדים, בתי מלון וכו...). אין שטיח, מיטה, וילון או פריטים אחרים בחדר שיכולים לספוג ריח?

khrui3

New member
אני לא בטוחה איך קוראים לזה

יש ספריי, שמונע ריחות של עשן. חברה שלי השתמשה בו, אחרי שהייתה שריפה שהגיעה ממש עד לפתח הבית שלה, ולא נשאר ריח בכלל.

ninii

New member
פטנט קטן

לוקחים כוס מים ומוסיפים תמצית וניל, מכניסים לדקה (או 2 תלוי בחוזק הריח) למיקרו-ולכל הבית יש ריח (מזעזע לדעתי כי אני שונאת וניל...) של וניל. הרבה הצלחה. נ.ב אם עזבת את הדירה, איך הצ'ק שלך אצלה עדיין?? וחוצמזה את לא מחויבת לפי מה שקראתי- ולמרות זאת אם היא פודה את הצ'ק יקח לך זמן לקבל את הכסף חזרה שוב הרבה הצלחה ושנה טובה אני.. ניני

למעלה