סיגריות...

No BoDy1

New member
תגובה

אני לא ממש שם לב לזה.. בגלל שאני בעצמי מעשן..

i l0ve u

New member
יעללהה איזהה חנננותתת

חחח סתם סתם סתם רק רציתי שתיכנסו חחחח גם אני לא בעד וזה מגעיל לדעתי אבל אין ממש הבדל של בנים בנות נראה לי ... לדעתי כאילו..

שמע/י...

אין פה מה לחשוב הרבה... אדם שמעשן ולא משנה עם בן או בת לא הופך אותו לאדם רע יותר או כל דבר דומה לזה. אני אישית מעשנת... ולא רואה בזה משהו רע ... ואם מישהו היה מבקש ממני לפסיק היה מקבל כאפה לפנים כי או שהוא איתי ואוהב אותי איך שנאי או שהוא לא איתי בכלל

SuGar and SpicE

New member
הממממפףף...מעניין

לפי איך שאני רואה את זה עישון הוא משהו שבן אדם עושה ואילו את מציגה את זה כתכונת אופי לכל דבר.. כחלק מהאישיות לא חשבתי על זה ככה.. מעניין... בכל אופן, אני לא חושבת שעישון אומר שהבן אדם רע ובטח שלא הופך אותו לרע כמו שכתבת.. זה פשוט מזיק ולכן זה לא בשבילי אחרים שיעשו מה שבא להם היקרים לי - עליהם אני אנסה להשפיע שיפסיקו, כי אני לא רוצה שזה יזיק להם. זו התפיסה שלי בכל אופן... וכמובן שאין הבדל בין בנים ובנות זה אולי היה בשנות ה-20 של המאה ה-20.

יש בזה הרבה דברים רעים..

דבר ראשון את פוגעת בבריאות שלך דבר שני את פוגעת גם בבריאות של הסובבים אותך. עוד דבר, אם אני הייתי במקומך ומישהו היה מבקש ממני להפסיק לעשן הייתי אומר לו תודה.. תודה שהוא\היא דואגים לי. *אבל זו רק דעתי*

LipStiK

New member
אני לא חושבת שמי שמעשן הוא אדם רע..

בעיקרון שכל אחד יעשה מה שבראש שלו (ואם זה ידפוק לו את החיים, זה על אחריותו), אבל אנשים שקרובים אלי ומעשנים יודעים שלידי לא מעשנים. אני לא אומרת להם להפסיק ומנסה לשכנע אותם שזה מגעיל (כי כבר הבנתי שאין טעם בזה וחוץ מזה- שכל אחד יחיה את החיים שלו...) אבל אני מבקשת מהם שלפחות לידי לא יעשנו.

אז ככה

הם סקסיות לאלא,סתם זה גועל נפש אני התנשקתי עם בחורה מעשנת והיה נדמה לי שאני מתנשק עם גבר,פשוט ככה,זה גם עושה אותם גסות כאלה

FrooTeLa

New member
עוד משהו

בקשר לבנים- אני אוהבת
זה סקסייי..

למעלה