סיגריות...

קומיקס

New member
סיגריות...

שלום לכולם... אני ילד בן 14 ואני מעשן כבר שנתיים בערך... התחלתי לעשן ולא ביגלל לחץ חברתי וגם לא ביגלל הפוזה על הבנות והדברים האלה פשוט המצב החברתי שלי לא היה משהו אז ולכן זה היה פתרון בשבילי... אני נהנה מאוד לעשן אבל אני מודה לנזקים שיש בדבר(אבא שלי רופא והסביר לי הכל) אני שוב אומר אני מאוד אוהב לעשן וזה ממש מרגיע אותי.. ואני רואה את עצמי בגיל גדול מעשן... העיניין הוא כזה: אני יכול להפסיק אני יודע שיש לי כוח רצון ואין לי בעיה אבל השאלה היא האם להפסיק לשלוש שנים להשמין!!! כי זה מה שבטוח יקרה כי מתי שאני לא מעשן אני אוכל!! או להמשיך עוד שלוש שנים וישר להמשיך אם זה גם לצבא ולחיים שאח"כ.. אני יודע בוודאות שאני יעשן שאני יהייה גדול אז השאלה שלי היא מה כדאי לי לעשות.?? הנזק יהייה גדול יותר אם בעוד 30 שנה אני יגיד אני מעשן 30 שנה או אני מעשן 32 שנה?

יאיר5

New member
אם אבא שלך רופא אז בטח...

הוא הסביר לך שבגיל 14 הגוף עוד לא התפתח כמו בגיל 18 או 20 חוץ מזה אולי כשתיגדל הדברים יראו לך אחרת ולא תרצה לעשן וגם אם כן אז כבר הריאות שלך יהיו קצת יותר מפותחות והנזק יהיה קצת יותר קטן. וחוץ מזה אם אתה באמת חושב שתוכל להפסיק לעשן אז תפסיק עכשיו על המקום ואם תשמין קצת אז מה אתה עוד נער תעשה קצת ספורט והכל יהיה בסדר. אני התחלתי לעשן בערך גם בגיל שהתחלת היום אני בן 30 ואני בקושי יכול לעלות מדרגות או לרוץ אולעשות דברים שמצריכים מאמץ מה שאם לא הייתי מעשן כל כך הרבה שנים בטח שלא היה קורה. קח עצה טובה זרוק תסיגריות ועכשיו אם תרצה הם יהיו בחנות גם עוד חמש שנים.... יאיר

חברה שלי גם ככה

אם היא לא מעשנת - היא אוכלת אני לא יודעת.. אני לא יכולה לתת לך תשובה בקשר לזה מצטערת...

למעלה