סיגריות !!!!!

אפי927

New member
סיגריות !!!!!

רבותי הצופים. איך קורה שבכל העולם מחפשים דרכים להפסקת העישון כולל פרסומות על הנזק הנגרם כתוצאה מעישון, ואילו כאן כל מוצ"ש בזמן הכנת רשימת המזון כל מה שמתעסקים בו זה סיגריות, סיגריות , סיגריות. האם פיספתי משהו או שההפקה מסובסדת ע"י חברות הסיגריות ??? שיוציאו את נושא הסיגריות מחוץ לתקציב וימצאו נושא מעניין אחר להתוכח עליו. C'ET TOUT

איתי בל

New member
אנשים לא מבינים מה זה ריאליטי

זה לא ערוץ הילדים שבמסך כולו מחוייך ונחמד ומאחורי המצלמה עושה טראקים בתאילנד ודופק שורות אני נזכר בציטוט של טל מוסרי שבהודו הגיע למצב מאוד קשה ופחד שיהיה כתוב בעיתון שטל מוסרי כוכב הילדים מת ממנת יתר זה ריאליטי...אלו אנשים שמעשנים מנסים להעביר מסר חיובי כמו לחסוך במים אבל עמבר לכך הם בני אדם...לא דמות מחנכת כולה בני אדם לא אמורים לחנך אף אחד

נהפוך הוא , ידידי. נהפוך הוא.

זה אולי אחד הדברים היחידים שאפשר לראות בהם כחינכיים, ההתמכרות ההרסנית מחליאה כל צופה. המצב שבו אנשים מעדיפים סיגריות ע"פ מצרכים בסיסיים, משרת טוב טוב הגועל מסיגריות.

נכון מאוד, דווקא הרמה שהם יורדים אליה

זאת העברת מסר מצויינת. עינב מתנהגת כמו נרקומנית- תגיד הכל, תעשה הכל, תדרוך על כולם ולא תאכל שבוע- רק בשביל כמה סיגריות. חבל לי עליה ועל הבריאות שלה.

ShukyD

New member
בתור מעשן לשעבר אני יכול להגיד לך

שההבדל היחיד בין התמכרות לניקוטין להתמכרות להרואין הוא העוצמה של הקריזים הקריזים יבואו בכל מקרה אם נרקומנים כבדים ישדדו בתים וירצחו זקנות כדי להשיג כסף למנה מעשנים כבדים יהפכו את הבית בחיפוש אחר כסף או מישהו מעשן המון אנשים מעשנים אם נתקלים במצב שבו אין להם סיגריות מתנהגים ככה ואין מה לעשות, התמכרות זו התמכרות ובלי מה שעושה לך טוב - רע לך.

למעלה