סיגריות

EverMan

New member
כבר אמרתי שאני אוהב אותך../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif

ומאוהב בך מעל לראש ?

אור רבני ההודעה הזאת לא בשבילך

אבל אני יודע שבכל זאת תסתכלי ענבר מה זה יא חנפן??? סתם צוחק איתכם ודרך אגב תחזיר את הגומיות שאכלתה והכי חשוב שהיא מנסה להגן עליך ואם הוא באמת רצה רק להשוויץ מאיפה לך? לכל הלא קשורים שבטוח לא מבינים כלום ענבר הוא ילד טוב של סבתא (כמו המשפטים שלו) עם קוונות טובות אז אף אחד מהאשמות הנ"ל לא רציניות

EverMan

New member
אני מוחה בתוקף !

חלק מהה"אשמות" כן נכונות
אבל היא באמת לא חוסכת ממני דבר ...

ודרך אגב

אם אנו בפתיל של הנושא אז אולי תחשבי על זה וזה הזמן להפסיק לעשן!!! (-אור-)

EverMan

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מצטער אם לא הבהרתי את הנקודה מספיק טוב : חחחחחחחחחח

מקופסא../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מה
קופסא זה המון ושליש זה מספיק אז אולי תחשבי על זה ככה זה הזמן להפסיק
ותפסיקי

TheHock

New member
אני אישית

לא רואה את עצמי מעשן - לא עכשיו ולא עוד 50 שנה.... מי שרוצה לעשן שיהיה לו לבריאות....

למעלה