סיגריות

haddas

New member
סיגריות

אני לא יודעת אם העלו את הנושא פעם...אבל זה נראה לי נושא חשוב. אז ככה...הייתי רוצה לדעת מה דעתכם לגבי סיגריות ולמה לדעתכם אנשים מתחילים בכלל לעשן. את דעתי אגיד מאוחר יותר.

דעתי בנושא

אני לא סובל את עצם רעיון העישון,אף פעם לא ניסיתי ואני גם לא מתכוון לנסות.זה חסר טעם,ממכר,ומאוד מסוכן. אבל כמו הרבה דברים אחרים,אני בדעה של מי שרוצה שיעשה לעצמו.אם מישהו רוצה לפגוע בעצמו זכותו רק שלא יעשן ליד אחרים ולא יפגע בהם.

the dark

New member
דעתי

אני שונאת סיגריות בחיים לא ניסיתי וזה לא מושך אותי לנסות. אין לי בעיה שמעשנים לידי למדתי להתרגל לריח... אני חושבת שבני נוער מתחילים לעשן כי זה מה שהם חושבים לפחות יכניס אותם לחברה... לפחות מאיפה שאני גרה אני יודעת שחבריי התחילו לעשן בגלל שהם ראו את האחים הגדולים שלהם מעשנים והם קולים נורא אז גם הם התחילו אני החלטתי שאפילו אם לא יהיו לי חברים אני לא אעשן - אני לא אעשה משהו למישהו בשביל שהוא יקבל אותי לחבורה או משהו כזה...

gstav

New member
המון שטויות..

נוו באמת, אני שונאת שמעשנים לידי, זה מחליא אותי.. אבל למרות הכל, ניסיתי פעם אחת, כי רציתי לדעת למה זה מושך כל כך כביכול..זה היה לא משו בכלל, אז אני פשוט לא אחזור על זה.. זאת הייתה חוויה חשובה להמשך החיים שלי והנסיון עם סיגריות. ברצינות. העניין הוא, שלא, מן הסתם לא התמכרתי אחרי סיגריה אחת ולא קרה לי כלום אני בריאה ושלמה ובלי שום ערימות של זפת בריאות. ואני יודעת שניסיתי אך ורק בגלל שזה סיקרן אותי....בחיים לא הייתי מעלה על דעתי לעשות את זה בגלל שככה אני אהיה יותר "מגניבה".. זה שטויות. חברים שלי מקבלים אותי כמו שאני, תודה רבה..

the dark

New member
אני לא אומרת

שכל מי שמנסה סיגריות מנסה בשביל להיות "קול" יש המון שמנסים בגלל הסתקרנות!!! אבל באיזור שאני גרה בו העניין התחיל והתפתח אחרת...

haddas

New member
דעתי...

אני לא רק חושבת כך, אלא אני יודעת- שבהרבה מהמקרים שבהם מתחילים לעשן, יש קטע של סקרנות, קטע של לחץ חברתי וקטע של "להיות קול". ברוב המקרים, השלושה משתלבים יחד וגורמים לבני נוער- ואפילו לילדים בני 9 להתחיל לעשן בשירותים של ביצפר. אני, בתור אחת שאמורה לשנוא את הסיגריות יותר מכל, רציתי לנסות מתוך סקרנות בלבד...בסופו של דבר (בלי לפרט), החלטתי שאני לא עושה את זה. אולי בגלל שאני פחדנית...מי יודע? העיקר הוא שאני אמרתי לא לסיגריות.

אמ...

אני מעשנת כבר כמה שנים... המלצתי לכם: אל תגעכו בזה! סה רעל וזה ממכר

EverMan

New member
אוקיי ככה

בתור מישהי שהחברה שלו מעשנת - סיגריות זה פיכס (איזה בוגר הא?). אנשים מתחילים לעשן מכמה סיבות : סקרנות , העובדה שזה אסור , לחץ חברתי (כי כולם) , מי שהיה מכור ונגמל ואז בעת לחץ מתחיל לעשן שוב.

haddas

New member
ועוד שאלה אחרונה...

אם הייתם נמצאים תחת לחץ חברתי של "כולם מעשנים ורק אני/אתה לא", מה הייתם עושים? (תשובות כנות)

אני ביום יום

די נמצא במצב כזה. אני פשוט מבין שיצר העדריות הוא לא תמיד הצודק והנכון. לא תמיד צריך ללכת אחרי העדר(למדתי את זה שוב בימים האחרונים). לא תמיד מה שטוב בשביל מי שעושה הכי הרבה רעש והכי בולט הוא טוב בשבילך. לא תמיד מי שנראה הכי קול הוא באמת הכי קול ולא לא צריך לעשות מה שטוב לאחרים צריך לעשות רק מה שטוב לך!

EverMan

New member
אני באופן אישי

נמצא במצב הזה , ועדיין איני מעשן.

haddas

New member
כמוני כמוכם.

החלטתי שה"כמעט נסיון" הספיק לי ביותר... תודה על התגובות אנשים... עזרתם לי מאוד...

בקשר לכל הדיון

אני לא חושב שסיגריות זה דבר חיוני אין בזה שום תועלת ובנוסף אני מאוד מסכים עם ענבר הסטרייט המסכן חוץ מזה בקשר ללחץ חברתי לי לפחות זה לא היה מפריע ולפחות עד עכשיו זה לא הפריע לי במיוחד שהרבה חברים שלי מעשנים

EverMan

New member
חנן יא גייבר מה נשמע ? ../images/Emo13.gif

אני לא סטרייט מסכן , אני סטרייט שחברה שלו חוסכת ממנו

סוף סוף סמתה לב!!!

אז מה אם אתה רוצה להגיד לכולם שיש לך חברה זה לא אומר שזה מעניין אותם סתם לפני כמה ימים הצתרפתי אם תשים לב אני גם במשחקי תפקידים

EverMan

New member
הם יודעים שיש לי חברה ../images/Emo13.gif

וראיתי אותך גם שם ...

למעלה