סיגל

ורדושע

New member
סיגל

יופי שהחלפת את המשחק והכל אבל את לא צריכה למחוק תגובות שלנו ואם לא שמת לב מחקת גם את מה שיותם כתב פה-את המשחק שלו-וזה קצת מעליב ואת התגובות של אלעד ושלי אפילו שהם לא היו הכי טובות וזה אפילו לא היה ריב זה רק חילוקי דעות שאני חושבת שזה כן חשוב יש אנשים מהקומונה שאפילו לא רואים על מה דיברנו דיי חבל...בכל זאת! ואני לא שלחתי לך למסרים אישיים כי חשוב שכולם ידעו...

M i k e s F a n

New member
ורד

אני לא מוחקת מכוונה רעה, אבל יש כלל כזה בניהול פורום שכאשר את מוחקת הודעה אחת לא טובה ויש מתחתיה שרשור להודעה הם נמחקות אוטומטית עם ההודעה ואי אפשר להשאיר מה שבא לך. אז זו לא אשמתי שככה ה"חברים" מלכלכים את הפורום. את צריכה לבוא בטענות אליהם, כי עם כל הכבוד אני טרחתי הרבה כדי שיהיה פורום וחבל שלא מעריכים את זה, ואם יבקשו ממני לסגור את הפורום לא תהיה לי ברירה כי אנשים פה עושים טובה שהם משתתפים, מתעצבנים מכל דבר כמו ילדים קטנים ואני כמו גננת צריכה לנסות לפייס בינהם. זה לא ניהול כושל חס וחלילה, אנחנו גם ככה מיעוט, וחבל לי שבגלל יותם אלעד עוזב את הפורום. אני עשיתי ככל שביכולתי, אם אף אחד לא מעריך את זה, חבל. סיגל

Duvdevan Girl

New member
../images/Emo175.gifלדעתי

לא צריך להגזים.. לעזוב את הקוומונה בגלל עניין טיפשי שכזה. קרה, כל אחד אמר את דעתו, נגמר לא צריך לעשות סיפור מדבר פעוט שכזה.

ורדושע

New member
עוזב את הפורום????

מה???? בשביל כזה דבר לעזוב פורום? אני לא מאמינה...!!

M i k e s F a n

New member
אין מה להאמין

כי העניין הוסדר ואלעד נשאר!

למעלה