סיגילים

RainBird

New member
סיגילים שמתי לב שרוב תושבי הפורום אינם מכירים את הטכניקה המאגית שנקראת סיגילים ולכן כפי שנאמר, אף אחד ברגע שמישהו יתקיף אותו ברחוב יתחיל לצייר מעגלים וכדומה, אלא, יזרים אנרגיה אל סמל במודעות שלו ויטיל כישוף באמצעותו ולכן הבאתי את ההגדרה של הסיגיל: Sigils - A symbol of a desire, goal, concept or name condensed. As the sigil is made, energies, desires and goals are transferred into the symbol which will then be held in the mind. This is done to free the spell caster to concentrate more deeply on raising energies rather than focusing on why he/she is casting a spell. To make a sigil simply write out a name, sentence or concept o intent and try to condense it by illiminating repetitive letters. What you will have left with is what you need to work with and form into a symbol. This further condensing is done by taking the remaining letters and blending letters that look similiar into one, like M and N or I and T or E and F, etc... What you will work out is a personal symbol for the concept or name in your mind. As you work out the sigil the magick is already working because you are investing and focusing your energies into creating this symbol. This symbol can be made from your native language or a magickal alphabet. This symbol can be written down on paper or etched into a tool or candle. It can be drawn upon in your mind while concentrating on a spell. There are many uses for it. וכאן מתואר איך להכין סיגילים. בהתחלה מכינים סיגילים עם מטרות פשוטות ולאחר מכן סיגילים עם דברים יותר מסובכים, שישמשו לכשפים מסובכים יותר דוגמא לשימוש בסיגילים: אישה צריכה ללכת למסיבה ברגע האחרון, אז היא מתרכזת ושולחת אנרגיה ללחש להגברת יופי שנמצא בראשה. או אדם מותקף ברחוב ואז הוא מטיל את שארית האנרגיה בסיגיל להגנה עצמית ועוד ועוד מקווה שעזרתי Arden

Justin Angel

New member
אה הא... כלומר לבחור אייקון ולמקד בו כוח... תתעלמו מזה, זאת טקטיקה שהחסרונות שלה פשוט עולים בהמון על היתרונות שלה.

RainBird

New member
אני חושש... שהפורום לא מקשיב לפניני החכמה שלך כמו שהוא לא מקשיב לכעסים שלך ומנסיוני העשיר, פחות או יותר זה ה-דבר. ולקטול בלי לתת סיבה או חלופה זה דבר מפגר למדי תחשוב לפני שאתה פולט.

The Wraith

New member
אדם ואדם כל אדם שונה מאדם אחר. אחד אוהב עוגות- שני אוהב סוכריות. אז הנסיון האישי שלך לא ממש מהווה פה הוכחה או משהו כזה. חוץ מזה, אני אשמח לשמוע את ג´סטין (מי אתה? מה עשית לי?)

חשוב חשוב!!! ג´סטין זה ממש לא יפה מה שאתה עושה! תלמד זה ממש לא יפה שאתה שולל דיעה גישה כל דבר אחר של אנשים! באמת! אתה מעיר פה לכולם על כל דבר קטן! דייי! אתה לא קולט שזה מעצבן אני כל פעם קורא קצת ועוד קצת ועוד וכל פעם שאני מסתכל על התגובות שלך אתה מזלזל ציני וזה ממש לא יפה!!!! TAL

The Wraith

New member
כבר הערתי לג´סטין מספיק הן על ההתנהגות שלו והן על זה שזה פויה. אתה בועט בסוס מת.

Justin Angel

New member
סילנסיו תראו ,זה לא היה זלזול. תעשו מה שאתם רוצים ,הטקטיקה הזאת פועלת ואני לא אגיד שזה לא פועל ,אבל יש מספיק בעיות בשיטה הזאת שתהפוך אותה ללא יעילה. אני לא רוצה ממש להכנס ללמה זה לא יעיל כי אז אני צריך לשמש כשתי הצדדים בדיון הזה ולהסביר כל עמדה ועמדה.

ארדן אני אשמח אם תוכל להפנות אותי לאתר שיש בו מידע יותר מפורט. זה נשמע לי מאוד מעניין ושימושי, אבל אני רוצה לקרוא עוד לפני שאני מתחילה ליישם. אגב, ביומיים האחרונים התחלתי להשתמש במטה שמצאתי אתמול, והוא עובד נפלא בכישופים... ממליצה לכולם להתשמש במטה (אני חשבתי עד עכשיו שאין בו שום צורך, אבל הוא מוסיף המון!)

The Wraith

New member
שני דברים 1. מה שאתה מציע פה- זה הוקוס פוקוס. כישוף אינסטנט. 2. מאיפה כל המידע הזה?

למעלה