סיבוכים לאחר לידה

• פותח הנושא irbt
  • פורסם בתאריך

irbt

New member
סיבוכים לאחר לידה

ילדתי במזל טוב ב 8.9 בן בלידת וואקום , 3 ימים. במהלך הלידה היו לי סיבוכים : חום לחץ דם ווכו שוחררתי הביתה והתקשרו אלי שיש לי חיידק בשתן קיבלתי בקופת חולים אינביוטיקה לאחר מכן הסיפור נמשך היה לי עוד חיידק וקיבלתי שוב תרופה. עד בערב ראש השנה התחילו לי התקפי כאבים. בערב יום כיפור אושפזתי בבית חולים ואבחנה היתה עקב החיידק חשד לדלקת בכליות. אושפזתי במחלקה פנימית ששם כל הרופאים כמעט מתלמדים והם נותנים את ההוראות. בדיוק היו חגים והם אלו שנתנו הוראות. בקיצור עשו לי בדיקות כמו מיפוי ריאות מבלי סיבה מוצדקת, סי טי בטן ובדקו לי רק כליות , ולא חשבו לבדוק לי את כל הבטן , בינתיים חליתי בצהבת ואני אמורה לחזור שוב על הבדיקה. לאחר אשפוז ראשון של שבוע שחררו אותי הביתה בלי הבחנה עם חום. הייתי במעקב ןממש כל בדיקה לקחה שבועות וימים ובינתיים מספטמבר פשוט כל יום סבלתי ותחילת נובמבר חליתי בצהבת, ןבית החולים עד היום לא מצא את הסיבה וכך שחררו אותי הביתה. אני במעקב רופא משפחה,ואפילו הרופא משפחה רמז לי שהסיבה שאמרו לי בבית חולים שממנה יש לי את הצהבת היא סתם השערה וטיוח. הרגשתי בבית חולים שרוצים פשוט להפטר ממני ושחררו אותי האם אני יכולה לתבוע על רשלנות רפואית? במקום לעשות לי בדיקות תוך שבוע ברכוזיות סחבו אותי שבועות גם כשראו שאני מאוד סובלת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

קודם סיימי את הטיפולים הרפואיים

קודם את צריכה לסיים את הטיפולים הרפואיים: אני מניחה שבסופו של דבר תמצא אבחנה לתלונותיך. לאחר שתהיה אבחנה ניתן יהיה לדעת- במידה מסויימת של ודאות- אם יש סיכוי להוכיח רשלנות או לא.

למעלה