סיבוב 10 - צ'אנס אחרון

סלים וארזה

New member
מנהל
סיבוב 10 - צ'אנס אחרון כל מי שבחר בחוק הרוסי ועוד לא בחר זר בסיבוב הקודם, זה הצ'אנס האחרון שלו.

sms050697

New member
My last Pick: Ramel Bradley 1: Tapiro, Bradley
2: Halperin, Strawberry
3: Carter, Grunfeld
4: Killingsworth, Hakmon
5: Uter, Cohen

What do you think?

Puskas

New member
שברדלי הוא ברירת מחדל טובה יש כמובן סיבה לעובדה שהוא צלל עד לפה.
סה"כ אהבתי מאוד את הבכירה בחכמון, גבוה לא מוערך בכלל.
חמישייה של טפירו-הלפרין-גראנפלד-קארטר-יוטר היא חמישיית סמול בול נהדרת.

lb22

New member
אניייע פה ;) תגידו מישהו בחר בקורטני פלס ? כי אני לא ראיתי

lb22

New member
ואת ... פטריק סליאבן באמת לא בחרו?
שוב עברתי על הבחירות לא ראיתי

Modax

New member
שקלתי והתלבטתי לא מעט בינו לבין ג'יימי סקין הלכתי על סקין, ככה שסאליבן שחקן חופשי.

Killo Vat

New member
השחקן שסוגר לי את הסגל גור פורת.

בחור עם ניסיון, יד לא רעה לשלוש, וגם די פיזי. בהחלט יכול לסתום חורים, נטול אגו - יש משחק חברים.

סלים וארזה

New member
מנהל
התלבטות, אשמח לדעתכם הסגל שלי כרגע הוא:
PG: טוויטי קרטר, ליאור ליפשיץ
SG/SF: סילבן לנדסברג, קורי קאר
SF: דיון דאוול
PF: אייזק רוזפלט, ג'וש דאנקן
PF/C: עידו קוז'יקרו
C: שחורציאניטיס

על פניו חסר לי SG/SF.
ההתלבטות שלי היא אם לקחת את אריק מקאללום שהוא קומבו גארד שנתן עונה מצויינת בכפר סבא, אבל כשהיה בליגת העל בקושי ראה דקות משחק, או את רמון קלמנטה שהוא אנדרסייזד לעמדה שלו (4/5) אבל כבר שלוש עונות נותן אחלה מספרים. אולי אפילו מישהו אחר? יש לי עדיין אופציה לקחת זר.

יאללה, תזרקו עצם למנהל פורום מבולבל

Puskas

New member
לדעתי מבחינת כישרון קלמנטה מעולה אבל אין לך צורך בו כל כך כי יש לך ארבעה גבוהים טובים.
לא יודע אם מק'קאלום הוא טוב מספיק, אם אתה מחפש ספק נקודות אז הייתי הולך על הזר של יבנה ברייאן לאינג.
הוא 1.95, חזק פיזית ושינה את יבנה על פניה ברגע שהגיע והפך אותה מקבוצה נחמדה למועמדת לעלייה.
עונה אחרונה 21.1 נ"ק עם 6.2 ריבאונד ואסיסט וחצי לערב.
הוא פגע 55 אחוז מה-2 בעונה אחרונה ויש לו יד סבירה מהשלוש (35 אחוז).
שחקן מאוד יציב שסחב את יבנה לבד אחרי הנטישה של קייל ווילסון והוא עשה עבודה יפה.
הייתי ממליץ לך ללכת עליו ולשחק חמישיות נמוכות עם שלושה גארדים (לאינג, לנדסברג וקארטר).

סלים וארזה

New member
מנהל
אוקיי, בחירה אחרת לייסדריוס דאן מבני השרון. יש לו תיאום טוב עם קרטר וגם רוזפלט שיחק איתם, כך שיש לי שלושה שחקנים מבני השרון.
דאן הוא סקנד גארד שקולע 18 נקודות עם אחוזים מצויינים מהשלוש (כמעט 42). הוא גם צעיר ויכול לשחק לא מעט.

זהו, נדמה לי שיש לי קבוצה מצויינת שיכולה לעשות צרות לכל קבוצה אחרת. קו קדמי מפחיד וקו אחורי שמסוגל לעשות נקודות בכל מצב.

Modax

New member
רום קורנליוס 1 - חג'ג' , סקין
2 - קיצ'ן , קורנליוס
3 - בלו , פניני
4 - טיוס , סקין
5 - פרימן , רותבארט

נתראה בפיינל-פור

guinnart

New member
רפי מנקו ההתלבטות היתה בינו לבין איגור קולשוב.
קשה לשכנע באיכויות של שחקן שעוד לא שיחק בליגת העל, אולם גם קולשוב וגם מנקו לדעתי הם כבר היום שניים מחמשת השחקנים הטובים ביותר עד גיל 20, שחקנים שכבר בשנה הבאה יכולים לתרום לקבוצה.
קולשוב מוכשר יותר וגם טוב יותר בקצת, אבל מנקו מתאים יותר לסגל כי הוא חכם מאוד, אתלטי, פוינט פורוורד שיכול לשחק בקלות בעמדה מס' 4, קבוצתי, מגוון וקלעי מצוין. היה אחד השחקנים הטובים ביורת בליגה הארצית השנה. גם מבחינת תפקיד בסגל - לקולשוב היה פחות מקום בעמדה שלו.

רוצה להזכיר עוד כמה שחקנים שלא נבחרו עדיין אבל בהחלט ראויים מהגילאים הצעירים: האחים סולומון, שון דאוסן (מוכיח בעתודה שהוא טוב), "תאומי המגדל" אליאספור ואלטיט שהם גם 2.08, גם אתלטיים וגם עם יסודות ויד טובה, ואדר בן-אליזה, 2.05, גבוה עם יד טובה, לא יציב אולם פעם בכמה משחקים נותן הופעה יפה. הייתי רוצה לראות את אילת המתחדשת גם נותנת דקות לדניאל סיליאן - גארד נמוך עם יכולות התקפיות אדירות, אבל הוא לא רכז ונמוך להיות שוטינג. עדיין הם מקבלים מישהו עם המון כשרון שיכול להתפתח לסוג של סמל למועדון. אם היינו מחתימים גם שחקן 11-12 יכול להיות שהייתי לוקח עוד אחד לפחות מהשחקנים הללו.

הסגל המלא:
רכז: אפיק ניסים, בן שימול, יזרעאלי
קלעי: קרופורד, בורשטיין, (ניסים)
סמול: כספי, בורשטיין, מנקו
גבוהים: הנדריקס, בואמן, ווילקרסון (מנקו כמחליף נוסף לעמדה 4)

אינטלגנציה, ורסטיליות, השקעה, אתלטיות וקליעה מבחוץ. אין סולנים אגואיסטים, אבל יש גו-טו-גאיס ולא מעט שחקנים שיודעים ליצור מצבים. אפשר לרוץ ואפשר לשחק חכם על חצי מגרש. אני מרוצה מאוד.

Puskas

New member
אחח כמה רציתי את גל איתן.. לוקח את יועד בית יוסף

Puskas

New member
סגל מלא וסופי PG- נעימי/בית יוסף
SG- לימונד/לואיס
SF- בנקס/נאור
PF- אסברי/קלי
C- דאנסטון/כהן

אחלה סגל יצא.

ואני עדיין תומך בעוד סיבוב, יש עוד כמה ישראלים ששווים בחירה (בן רייס, אורי יצחקי, אור איתן, שון דניאל, ניב ברקוביץ').

Killo Vat

New member
יצחקי ואור איתן פרשו אב בהחלט מסכים שראוי לעשות עוד סיבוב לפחות.

Puskas

New member
התבלבלתי בין אור איתן ליריב יצקן :)
לגבי אורי יצחקי, לא ידעתי שהוא פרש, חבל.

למעלה