סיבוב שני

• פותח הנושא 1L
  • פורסם בתאריך

1L

New member
סיבוב שני

לפני כשנה ניסיתי להרים פרוייקט בפורום - תמונות של "נקודות ציון", אותם שלטים המוצבים במקומות מיוחדים ומציינים את כיוון ומרחק מקומות מפורסמים מהם. אני משוכנע שכל מי שטייל בעולם (אך גם בארץ) נתקל בכאלה. מי יודע, אולי עוד נצליח לבנות נבנית רשת של נקודות כאלה שלמעשה מתייחסות האחת לשניה. התמונה לדוגמא צולמה בנקודה ה(כמעט) דרומית ביותר בניו-זילנד: Bluff שנקראת Stirling Point.

sela v

New member
אחלה של רעיון

אני חושב שאפשר להרחיב את השרשור לשלטים בכלל עם נקודות ציון. אני אנסה לבדוק היום בבית אם יש לי תמונות כאלה.

sela v

New member
קשור רק בערך

זו תמונה שצילמתי ביום ראשון בתעלת ריג'נט שליד גן החיות בלונדון. הגרפיטי על גשר הרכבת שחוצה את התעלה שמשמשת לספינות.

Yo-man

New member
נתקלתי בלא מעט כאלה

אבל אף פעם לא הרגשתי צורך לצלם אותם... כולל את זה שב-Bluff, שגם אותו ביקרתי. רוצה תמונות של ים ? עצים ? בע"ח ? באלה לא התקמצנתי בכלל

בשביל כזה רעיון

שווה לנער את האבק להוציא את התמונות מהארון. בהמשך אני אוסיף את שלי. דרך אגב - עד כמה שאני זוכר, גם בקרית גת יש כזה שלט עם נקודות ציון של ערים בעולם ומרחקים.

SPnage

New member
התרומה הצנועה שלי

זה על הגבול בין רוסיה למונגוליה כאשר נסעתי ברכת הטראנס סיבירית. הם רק שכחו לכתוב את המרחקים: 5000 ק"מ מזרחה למוסקווה וכ-1000 ק"מ לאולן-באטר.

SPnage

New member
ועוד אחד מהדרך

כל קילומטר יש שלט קטן ליד המסילה המציין את מספר הקילומטר ממוסקווה. מצליחים לראות את המספר?

הנה אחד

מלפלנד הפינית - מהעיר רובנימי ליד הכפר של סנטה קלאוס יש את השלט הרשמי של חוג הקוטב הצפוני ולידו השלט הזה אור

TheLoneWolf

New member
העיר הדרומית בעולם

תמונה מאושואיה, ארגנטינה. העיר הדרומית בעולם... (למרות שיש עיר צבאית דרומית יותר בשטח מדינת צ'ילה...חחח)

kogawa

New member
לא בראש לחפש ולסרוק אבל

שלט מעניין מצאתי על כלוב התמסחים בנירובי עליו כתוב "היא הוא ליטרז איז קיינדלי ריקווסט טו תייק ית אווט פרום דה קייג'" (מי שזורק ליכלוך לכלוב מתבקש בכל לשון של בקשה להוציא אותו משם) שלט מדהים נוסף צפונית ללה בהודו כתוב בו "6000 מטר - דה הייסט רוד און ארס, יו קן הב דיסקשן וויז גוט" (6000 מטר, הכביש הגבוה בעולם, אתה יכול לנהל שיחה עם אלוהים" כשיהיה לי זמן אחפש עוד שלטים מעניינים

jeshu

New member
עכשיו אני מבין למה על המשאיות בקשמיר כתוב "owner is God"....

למעלה