סיבוב שני עם בתולה

• פותח הנושא d-38
  • פורסם בתאריך

d-38

New member
סיבוב שני עם בתולה

ליאיר שלום,
אני התגרשתי לפני שנה מבן מזל בתולה (18.9) היינו נשואים 16 שנה שלא היו מוצלחים בכלל אני בת מזל גדי (16.1) אחרי הגירושין נשמתי לרווחה והתחלתי לפרוח ואין כמוני מאושרת. לפני 4 חודשים הכרתי בחור בן מזל בתולה (27.8) אדם משכמו ומעלה פשוט מקסים ואנחנו ממש נהנים להיות ביחד אבל אני ממש מתלבטת אם להמשיך ולזרום איתו כי הוא חושב עליי ממש רציני ואני קצת פוחדת שוב להכנס לקשר עם בן מזל בתולה. השאלה היא האם אני יגיע לאותו מצב לחוץ, מתוח, לא מעניין ומשעמם אחרי שנה כמו שהיו לי בנישואיי הקודמים? ואם בכלל יש התאמה בינינו לפי הכוכבים. אודה על תשובתך.

שאלה מצויינת

ובכן.. העובדה שאדם נולד עם שמש במזל מסויים, עדיין אינה הופכת אותו להעתק של אדם אחר שנולד באותו מזל. המדובר בסך הכל בשמש, כוכב אחד - חשוב אמנם אך רק אחד - מתוך עשרה כוכבים, בתאריך אחר, שנה אחרת, ועוד ועוד. המשותף לכל אלה שאתם את מתחתנת או יוצרת קשר עמוק, הוא הפטרן - הקוד הפנימי הרגשי - שמפעיל אותך. הקוד הזה יגרום לך להתחתן במשך 16 שנים ועוד עם אדם שיעשה ממך קציצות, אבל אחרי הגירושים, אם לא עשית עבודה לפני כן על המקום הזה, מן הסתם תבחרי שוב באופן לא מודע במישהו שיהיה שוב העתק כזה או אחר של הפטרן ההוא, וזאת בלי שום קשר למזל שלו.
על כן, חביבתי, המדובר במשהו רגשי עמוק ורב רבדים, ולא בהגדרת מזל שמש של אדם מסויים, כזה או אחר. והנה שוב שאלה מהסוג שאני פוגש לעיתים כל כך קרובות, שמעוותת לגמרי את כל נושא האסטרולוגיה מתוך בורות, והופכת אותו למוקש בפני יחסים מתפתחים, ולעיתים אולי גם למחסום בפני עבודה רגשית אמיתית. עצתי - אולי זה הזמן לגשת לטיפול פסיכולוגי כלשהו כדי לפגוש ולבדוק את המקום הפגוע ההוא, וכדי שלא יפריע לך בקשר הנוכחי, או בקשרים הבאים. אחרי 16 שנים של סבל - שווה, אם לא נחוץ והכרחי ובעדיפות ראשונית אפילו, לפני שהקשר הזה מתפתח הלאה.

למעלה