סיבוב רביעי

BobMarly

New member
סיבוב רביעי

12.נתן קורל 6.מוסא ברלין 7.יחיאל פראנק 10.רומן קונצמן בסיבוב זה נפרדנו משלושה: ברני מרנבך, גיורא פיידמן ושמואל אחיעזר לגיורא ולמרנבך היה אותו מספר קולות ולכן הוצאנו את שניהם. לשמואל אחיעזר היו קול אחד יותר

זה מה שאתה מוציא?

הפתעת אותי לגמרי! אני קורא לחברים האחרים בפורום להצביע הפוך!
אחרי שאני אתאושש אני גם אצביע.

nati122

New member
הצבע..

אני לא יכול להצביע פה כי אני לא מכיר מפה אף אחד אולי יש קטעי נגינה שלהם באינטרנט שאני יוכל להצביע? אני עדיין חושב שגיורא פיידמן הוא היה צריך להיות בשלב הזה לפחות גם על זה שהוא פירסם את ה"כלייזמרי" בארץ ובעולם עם הוא לא היה עושה את מה שעשה לא הייתי בפורום הזה היום או אוהב כלייזמרי כי לא הייתי יודע שקיים דבר כזה

ishaygr

New member
אני מוציא את קורל וקונצמן

י יח יחי יחי יחיא יחיאל !!!!!!!! יחי האל !!!!!! לאל אני מתפלל שינצח יחיאל !

אני מעיף את הבאים:

נתן קורל - בוב, אתה חייב הסבר למה אתה אוהב אותו. רומן קונצמן - הוא יותר קונצנמאכער מכליזמר.

BobMarly

New member
הסבר יבוא.

בתום המשחק נעשה איזה פוסט מורטם ואני אנסה להסביר. כמובן שיהיו עוד משחקים כאלה ונדמה לי שהבא יהיה על תזמורות או על כליזמרים מהעבר.

לא היה במקום להוציא את גיורא.

אני מאוכזב... יש לזכור לאנשים את פועלם. הזוכים שלי הם פיידמן ומוסא. אבות הכלייזמר, כל אחד בכיוונו. פיידמן עשה את עבודת היחצנות בארץ ויותר מכך בכל העולם. הבן אדם הוציא את היויפי שלנו לעולם! זה לא נתפס... ומוסא, הביא ניגון ופשוט קישר אותו לאמונה למה שעומד מאוחרי המילים, למה שגרם לאותו חסיד לכתוב אותו ניגון. אני יוצא מהתחרות. אני חושב שכל אחד פה בגלל הכלייזמר שלו. גם אני התחלתי עם גיורא.. אולי היום אני פחות אוהב אותו, אבל בזכותו אני בעסק...

BobMarly

New member
יקירי

זה רק משחק. לא צריך לקחת את העסק ברצינות. יהיו לו עוד הזדמנויות וברור שאף אחד כולל המשחק הזה לא יכול לקחת ממנו את מה שהוא.

BobMarly

New member
הסיבוב מסתיים מחר

ולאחריו ככל הנראה הסיבוב האחרון.

אולי נדחה את הסיום ביום :)

בשביל שעוד חברים (אלה במקסיקו ובפנמה עוד לא הצביעו) יוכלו להצביע.

BobMarly

New member
חברים יקרים

למען קולות הימאים אנחנו דוחים את הסיבוב האחרון ביום

BobMarly

New member
הסיבוב מסתיים מחר בערב

מהרו להצביע (מי שעדיין לא)

למעלה