סיבוב פרסה הביתה...

SoShakespeare2

New member
סיבוב פרסה הביתה...

כמה כיף לחזור הביתה לסטרטפורד שבוורקשייר, בממלכה מהאוחדת! סליחה, טעות שלי, אנסח זאת במילים אחרות: כמה כיף לחזור למקור! - לשם (הכמעט) המקורי. אני מודה, התגעגעתי לשייקספיר. נכון, ארוס יורה חיצי אהבה... אבל, שייקספיר... שייקספיר חווה אהבה, שייקספיר כותב על אהבה ו... הוא כל כך רומנטי!
בקיצור, הוא פשוט שייקספיר... כך שמהיום(והפעם זה החלטי וסופי), זה הניק שלי: SoShakespeare2 . המשך יום סוכר(עדיף חום - זה יותר בריא...)!
עודד.

yosef 30

New member
תמיד טוב לצאת לסיבוב ולחזור

העיקר שאתה כאן בריא ושלם
ומה עם איזה סיפור אהבה
מאחל לך המשך ערב חמים ונעים. יוסף.

SoShakespeare2

New member
סיפור אהבה?

וואו.... כתבתי המון....
למעשה, כתבתי לא מזמן; אתמול עשיתי חתימה חדשה.... וכן, גם היא על אהבה...

daphts

New member
סיפורי אהבה זה מצוין

ושיקספיר ללא ספר אחד הגדולים אבל סוף טוב בסיגנון הוליוודי אין בסיפורים שלו כך שאני אישית בחחי היתי מעדיפה סוף הוליוודי אולטימטיבי ולא בידיוק איזה סוף שיקספירי לסיפורי האהבה של חיי. שרון

SoShakespeare2

New member
וואלה, צודקת....

גם אני מעדיף סוף הוליוודי... חוץ מזה, בחרתי בשם שייקספיר בגלל שאני כותב הרבה.

daphts

New member
תגיד אתה מפרסם

אם לא אז אני ממליצה את אתר דרך המילים - אחלה מקום לפרסם , מעט משירי מופיעים שם. חלק משיריה של זוגתי, וגם חלק משריה של חברה טובה מאוד שגם כן כותבת. שרון

SoShakespeare2

New member
פרסמתי עד לא מזמן...

היה לי בלוג, עד שהחלפתי כינוי..... בלי שום קשר, אני לא מפרסם בדרך-כלל בחינם דברים שאני כותב - שלא לכתוב, שמישהו אחר מרוויח מזה על גבי... אחרי הכל, אני לא מתכוון להשקיע זמן ואנרגיה ביצירה שלי, כשאני יודע שאדם אחר ירוויח מזה גל גבי - בעוד שאני לא...

daphts

New member
לגבי פירסום

אתר דרך המילים הוא לא בתשלום , ההרשאות שלהם כן בתשלום וכמוהם גם ימי העיון עם כותבים ומולים בארץ. כל שאתה נידרש שם הוא להגיב ליצירותיהם של אחרים כדי שתוכל לפרסם את שלך - אם ליקרא מה שמישהוא אחר כתה ולהגיב לכתיבה שלא לא ניראה לך הגיוני בתנאי לכך שיגיבו לכתיבתך אל תפרסם , לדעתי זה שווה היות וחלק לא קטן מהכותבים שם הם סופרים ומשוררים שמפרסמים בארץ וחלק ממנהלי האתר מקושרים עם חברות ההוצאות לאור בארץ כך ששווה. שרון

למעלה