סיבוב על יד .. איך ?

תומר 7 1

New member
סיבוב על יד .. איך ?

איך עושים תסיבוב על היד אחת מעמידת ידים כיאלו אני יודע לעשות עמידת ידים אבל איך מסתובבים על היד אחת ??

SniperwolF

New member
תתחיל מ.....

תתחיל מלבעוט מיאלוהה ג'י קומפסו ואז בשיא הגובה של הבעיטה לקפוץ לעמידת ידיים עם הרגל של עהרצפה, להחליף את הרגליים כך שהשניה תנחת ראשונה ולרדת (אבל לא להישאר בעמידת ידיים), תמשיך לתרגל את זה פעם אחרי פעם אחרי פעם וכל פעם תעשה את זה יותר מהר ויותר מהר, התוצאה הסופית היא שכבר תסתובב אבל חשוב לזכור לישר את הרגליים לכיוון השמים כי אם לא אז הסיבוב שלך יהיה איטי וקצר מאוד. אחרי שתדע את זה תוכל להתחיל לתרגל סיבוב על היד מפריז של עמידת ידיים וזה ע"י הרמת יד אחת, הישענות קלה על היד השניה ושבירת תנועת האגן לכיוון הסיבוב.

Arrogante

New member
אמממ SniperwolF אם כבר אז....

אני מנסה ללמוד איך להסתובב על היד אבל בשכיבה...אני מצליח בערך חצי סיבוב בערך ואני רוצה לדעת איך אני מצליח סיבוב שלם... יש מצב אתה יכול לתת איזה טיפ ?! חחח תודה גבר....

PernaLonga

New member
אתה מתכוון בטח לאלוז'ו

זה סיבובב בקטע ג'הינס כזה... אז תנסה לאזן את הגוף שלך שיהיה מאונך ליד... ותן הרבה כוח... אם אתה מרגיש שאתה נופל אז אתה יכול "לרמות"" קצת ולעזור עם היד

פשוט וקל

כשאת נמצאת במצב של עמידת ידים הטי את הגוף לצד אחד, רק חשוב שהרגליים ישארו ישרות ולמעלה ואז תעבירי את היד לא בקיפול לכוון הצד השני כמובן שלא בפעם אחת תצליחי אבל אחרי כמה פעמים זה יהיה פשוט וקל

פשוט וקל

כשאת נמצאת במצב של עמידת ידים הטי את הגוף לצד אחד, רק חשוב שהרגליים ישארו ישרות ולמעלה ואז תעבירי את היד לא בקיפול לכוון הצד השני כמובן שלא בפעם אחת תצליחי אבל אחרי כמה פעמים זה יהיה פשוט וקל

למעלה