סיבוב טאבלט

donkeycow

New member
סיבוב טאבלט

אני מניח שריכוז האנשים עם טאבלט כאן הוא הכי גבוה... בציור רגיל אתם בטח מכירים את זה שמסובבים את הדף כדי שיתאים לתנועה הטבעית של היד -45 מעלות, בעיקר בפרספקטיבה ודברים שדורשים קווים יציבים משום מה זה אף פעם לא הולך לי עם הוואקום והקווים יוצאים בזווית לא קשורה, רציתי לדעת איך אתם מתמודדים עם הקטע הזה מוזר לי שהעניין לא נפוץ, כי זו בערך הסיבה היחידה שאני ממשיך לצייר על דף

מיכאל ג

New member
צריך למצוא גם מסך מסתובב...

זה יוצא לך בזווית לא קשורה כי המסך עדיין ישר.

scalla

New member
התרגלתי לצייר בכל הזוויות...

אבל אם באמת חייבים קווים ישירים בלי חוכמות יש קיצור בפוטשופ. מסמנים נקודה, לוחצים שיפט, מציירים את הנקודה השניה של הקו ומשחררים את שיפט.

donkeycow

New member
מה?

או שלא הבנתי אותך או שלא הבנת אותי בקשר לשיפט, ברוב המקרים זה לא כ"כ מעשי

scalla

New member
מאוד מעשי...

מה שאמרתי שאני רגיל לצייר קווים בכל הזוויות. אני לא צריך להטעות את הלוח.

ננהננה

New member
יש פתרון שאולי יעזור לך

אני לא משתמשת בפתרון הזה אבל זה כי אני עצלנית לעבור לתוכנה אחרת (טוב אולי לא רק עצלנות :) ). פעם הייתי במין הרצאה של feng zhu ושם הוא סיפר שהוא משתמש בפיינטר כדי לסובב את משטח העבודה בתוכנה. אמורה להיות שם איזו פונקציה שבקלות רבה מסובבים את המשטח וככה תמיד אפשר לעשות את הקוים בזוית הנוחה לך. משהו כמו ה- hand tool בפוטושופ. זה מה שהבנתי וגם ראיתי אותו משתמש בזה וזה מהיר ונגיש מאוד ולא מסורבל כמו שזה נשמע. בפוטושופ אין את זה למיטב ידיעתי. כלומר, בפוטושופ יש אפשרות לסובב את הקנבס אבל רק ע"י הזנת מספר בשדה ה"מעלות" וזה ממש לא נוח. כלומר לגמרי לא נוח.

ננהננה

New member
אוי זה מעולה :)

פתחתי עכשיו פיינטר לבדוק ואכן יש שם ב- hand tool כמה אפשרויות ואחת מהן היא סיבוב. פשוט נהדר. אז אם אתה עובד בפיינטר הסתדרת.

donkeycow

New member
עם הטאבלט בא

דיסק קשל פיינטר אסנשיאלז 2, יש לך מושג אולי אם הכלי הזה קיים גם שם?

ophler

New member
אני חושב שיש אופציה גם ב artrage

http://www.artrage.com/artrage.html (אני לא ליד המחשב שלי לבדוק)

למעלה