סיבוב חדש מתחיל ...

בנדה1

New member
סיבוב חדש מתחיל ...

בקרנו היום באסף הרופא וביום ג' אנחנו מחזירים. היה לנו מקרה נחמד. ישבנו ציצ ואני בחוץ ומולנו ישבו זוג ומשהי נוספת. מייד ידענו שזה זוג נוסף עם פונדקאית. היה מאוד מוזר לראות את זה מהצד ומצד שני כל כך טבעי. עניין אותי מה חושבות הבנות שרואות אותנו יחד נכנסות לבדיקת דם ואח"כ לרופא, ופתאום אני מסתכלת על השלישיה וחושבת , מה הקשר בינהם? אז מאחר ואני בעניין ידעתי שזה הליך פונדקאות ובכ"ז היה קצת מוזר. אח"כ כשהם זיהו את ד"ר רזיאל כבר הבנתי שזה לא רק פונדקאות אלא גם שידוך של חיבוק. כשיצאנו מבדיקת הדם הן נכנסו אחרינו והפונדי שאלה את המיועדת, גם הן פונדקאות? וזו היתה ההוכחה החותכת. קטע מוזר לא? פתאום קלטתי יותר מתמיד שאנחנו לא לבד והפונדקאות זה כבר הליך מאוד נפוץ.

מירבי*

New member
בנדה, יש משהו מנחם בזה...

הידיעה שיש עוד זוגות שנמצאים בתהליך, ובוודאי ההיתקלות בהם מנחמת, הרי אנחנו לא לבד בסיפור הזה...זו אחת הסיבות שהפורום הזה הפך לבית בשביל כולנו, העובדה שאנחנו יכולים לדבר במושגים הברורים כל כך לנו ללא צורך להסביר, לפרט מקלה. הפונדקאות בהחלט הפכה להליך נפוץ, זה מתעצם מיום ליום וזה משמח מאוד.

../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

בנדוש וציצ יקרות מחזיקה אצבעות להצלחה גדולה הפעם חושבת עליכן כל הזמן בכל לבי
רק טוב מתוקות

יום שלישי פעמיים כי טוב ../images/Emo41.gif

נו יאללה כבר - שהפעם תהיה זו הפעם ! כבר כואבות לי האצבעות בגללכם
ב-ה-צ-ל-ח-ה

מירבי*

New member
הפעם זו הפעם../images/Emo70.gif

די, בסדר, הבנו איך עושים החזרה, איך מפשירים עוברים, עכשיו בבקשה הצלחה, בקשה זו מופנית להנהלה, להנהלה של העולם, כי זו של בית החולים השתכנעה לחלוטין שדרוש הריון ועכשיו!

אמן כן יהיה רצון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif

פעם ראשונה אמרתי-לכבוד פורים-משנכנס אדר מרבין בשמחה
לב-ש|פעם שניה אמרתי-לכבוד חג פסח=מעבדות לחירות
פעם שלישית ואחרונה חייבת להיות עבור חג שבועות-חג הביכורים
אז תודה למעודדים ולהצבעות אוהבת ומחבקת
וכמובן לך בנדתי
ויאלה קצת משמעת לילדך שיהפכו מביצית וזרע לעובר מקסים וחמוד=חמודה
מה שבא ברוך הבא ושיבוא כבר!!!!!!!!!!!!!!!! תפסקי להיות רכה אל תפחדי
ילדים חייבים גבולות לא קורה כלום אם תצעקי לפעמים זה רק יכול לעזור

mondani5

New member
אם מיועדת!!!

ספרי על עצמך קצת יותר פרטים, באיזה שלב אתן בהליך פונדקאות? בידידות אירית

אירית שלום

אנחנו התחלנו טיפול מספר אחת לקח לנו זמן להתחיל בטיפולים כיהיו קצת בעיות ביני לבין הפונדקאית וכבר בעלי ואני רצינו להפסיק איתה את החוזה ואז הגענו לפורום שלכם ומירב עזרה לנו מאוד בטלפון והצלחנו לפתור את הבעיות איתה ועכשיו היחסים יותר טובים ופתוחים ממה שהיה מקודם.

בנדה1

New member
התחיל הסיבוב...

החזרנו היום 2 עוברים, ציצ מרגישה טוב וכולם מתבקשים להתפלל.

מתפללת מכל הלב ../images/Emo23.gif

אמנם לא לאלוהים כי הוא אף פעם לא מקשיב לי
אבל למזל שיאיר עליכם ויתן לכם לנצח הפעם
כמה יריקות למזל טפו טפו טפו כמה חמסות נגד עין הרע
נשיקות לציצ ולשני העוברים
וחג שמח בינתיים

miri71

New member
נפתח בתפילה המונית../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif|בהצלחה

מירבי*

New member
ראיתי פעם מחקר

שהיה כתוב בו שבדקו כך וכך נשים בטיפולי פוריות, לחלק מהנשים מינו קבוצה של מתפללים (בחיי) שתתפלל עבורם ולחלק לא, התוצאות אצל אלה שהתפללו עבורם היו טובות יותר, נשמע כמו בדיחה? בחיי שראיתי את זה, זה פורסם בעיתונות, אני אנסה לחפש את זה ובינתיים עד שאמצא...קדימה..להתפלל.. אני הדלקתי נר היום כשבנדה צלצלה להגיד לי שהן הולכות להחזרה,מבטיחה לא להפסיק להתפלל... אוהבת אתכן יקירותיי

בנדה1

New member
ציצ שלי, אני מבקשת שהיום ב ../images/Emo117.gif

תשרפי את כל הטמפונים, תחבושות, תחתוני מחזור וכו'. הפעם לא ניתן למכשפה הזדמנות לחשוב שהיא מוזמנת.

אמן ואמן ואמן בנדוש!!!!...../images/Emo57.gif

גם אני מצטרפת לתפילה, בערב מאוחר יותר יתכן ואעלה עם חברה למירון איפה שכל התפילות האמיתיות מתגשמות ואשא שם תפילה למרומים בשבילכן שהפעם הוא ישמע את זעקתי ויתן לנו את ההריון המבוקש! בהצלחה האצבעות שלי מוחזקות מעכשיו... אמן והפעם היא הפעם!!!

mondani5

New member
בנדה וציצינה יקירות!!!1

הדלקתי היום נר וברכתי אתכן שתצליחו,ממש ברכתי מכל הלב אפילו ירדו לי דמעות,אחר כך לקחתי את שיר ורון ועשיתי לכם טקס והסרטתי אותי ואותן כאשר אני מברכת אתכן בהצלחה ב-1.6.03 ,שיר ורון מנשקות אתכן יקירות. אוהבת אירית

למעלה