סיבוביות...

Hope2004

New member
סיבוביות...

כל אחד מסתיר משהוא... כל אחד בורח ממשהו לרוב, מדובר בשטות טעות דברים שבני אנוש אחרים מתמודדים בקלות קשה לך במערכת היחסים? אתה רוצה לנסות בחור? את רוצה לנסות בחורה? הרביצו לך כשהייתה ילד? אמרו לך שהאיבר שלך קטן ומאז אתה לא יכול? אתה שמן מידי? רזה מידי? אין לך אנרגיות לשנות את המצב? הבקבוק... הנחמה היחידה... האחד והיחיד שישכיח הכל יגרש כל מחשבה, כל שביב של מחשבה אחרי זה אתה כל יכול הבלמים נעלמו העכבות נכחדו עכשיו הפכת להיות רזה עכשיו הפכת לכובש נשים עכשיו אפשר לגרש את השדים לנצח את הפחדים למחרת... מצב רוח רע השיגרה, אותה שיגרה כלום לא השתנה להפך יותר קשה עובר יום מגיע ערב אפשר לשתות שוב... להרגיש איך הלב מתרחב אתה כל יכול עכשיו העכבות נעלמים ניצחת שוב

Pure SilenCe

New member
ללא אומר ../images/Emo14.gif

כמה כאב יש במילים עוצמות, הכרה, הבנה האם באמת ניצחת שוב?

Hope2004

New member
אני מקווה להפסיד...

כשהבקבוק מנצח אני מפסיד פעם, לפני תקופת הבקבוק, יכולתי להתפאר שאני יכול לעשות הכל בעיניים פכוחות ללא פחד ועשיתי אני רוצה לחזור לזה

Hope2004

New member
אני חושב שכן (או נקודת האל חזור)

חלק קוראים לזה קרקעית חלק כבר רוצים להגיע לקרקעית מקום בו אי אפשר ליפול נמוך יותר הקרקעית זה מקום בו הדברים החשובים לך ביותר נהרסים, אובדים לפעמים, הם נקודת אל-חזור לשם עוד לא הגעתי נעצאתי באמצע והתחלתי להמריא בחזרה

Pure SilenCe

New member
אם אתה מאמין...

אם יש לך את הכוח להאמין, יש לך גם את כוח הרצון להשיב זאת. הכל שאלה של תפיסה. אם אני אאמין - דבר לא יהווה לי למכשול שיעצור. אני מאחלת לך שלעולם לא תגיע אל נקודת האל חזור. איכשהו נתפסת אצלי כטיפוס שגם לקרקעית טרם הגיע מתקרב כל פעם קצת יותר.. אבל טרם.. כמו היית רתום לכבל וכל נפילה שלך משתווה לקפיצת באנג'י.. איכשהו נעצר כל פעם לפני שנגעת בקרקעית. משחק מסוכן שאתה משחק עם עצמך.. אל תבדוק את הגבולות שלך. השב את השקט אליך.

Hope2004

New member
לחלוטין מסכים...

לא טוב לבדוק את הגבולות כל הזמן... אפשר גם ליפול בסוף...

Pure SilenCe

New member
ובדרך להתרסקות..

אפשר ליפול אלפי פעמים ולהיפצע, לפתוח מחדש את הפצע בכל פעם.. זה מסוכן. זו התאבדות נפשית.

Hope2004

New member
לומדים מהנסיון...

"לבור שנפלת פעם, לא תיפול שוב"... נו באמת... אלף, יש מספיק סוגים של בורות בית, התמכרות זו מחלה, לא בור...

Pure SilenCe

New member
אני מכירה אנשים שנפלו אל תוך הבור

ולעיתים גם צעדו אליו בעיניים פקוחות כשהם יודעי דבר מראש. למה? נפלאות התבונה טרם הגיעו אל בינתי...

Pure SilenCe

New member
ובעצם כך..

גם מכירה את עצמי?

Hope2004

New member
אומרים...

שאין חכם כבעל ניסיון... זה אומר, זהעצות הטובות ביותר ניתנות על ידי אלו שכבר ניסו ויודעים במקרה של התמכרויות, זה לא לחיוב...

Pure SilenCe

New member
עצות אחיתופל ישנן לרוב.

צריך לדעת עם מי יש לנו שיג ושיח. וכמו שרשמתי קודם לכן, הכל במינונים הנכונים.

Hope2004

New member
מינונים נכונים...?

בתקופות ה"זוהר" שלי חיסלתי בקבוק וודקה בערב... בהתמכרות אין מינונים נכונים

Pure SilenCe

New member
מינוני עצות

וכן.. עצוב אבל התמכרות ומינון הן שתי מילים מנוגדות. לצערי...

Hope2004

New member
לפעמים אני חושב...

לתקווה 2004 קשה ... 3 שנים של שתיה...מסיכות 3 שנים של התקדמות מדהימה בחיים המקצועיים עם כל המתחים תקווה 2004 הפנים את הבעיה במשך השנה האחרונה רק לפני שבועיים ושלושה ימים הוא התחיל לטפל

Pure SilenCe

New member
אני תוהה...

מה גרם לך לבצע פנייה ולפנות אל עצמך בגוף שלישי... לוקח זמן להפנים, להכיר, להודות.. מסע של 1000 קילומטר - מתחיל בצעד אחד

Hope2004

New member
כשהדברים הופכים להיות אישיים יותר

גוף שלישי הוא חובה

למעלה