סיבה למסיבה

sok777

New member
סיבה למסיבה

אחרי 5 עונות עם בית"ר, באתי לפתוח את העונה ה6 איתם, 2011-2012, אבל משום מה זה כבר די שיעמם לי. התחרות בליגה הייתה דלילה והאליפות שלי הייתה כבר די בטוחה, למרות שאפילו משחקי גביע הטוטו לא החלו ואולי יכולתי עונה ראשונה לזכות גם בגביע, גם בליגה וגם בגביע הטוטו [לא הצלחתי עדיין כי התמקדתי באירופה] אבל זה עדיין לא מעניין.. מה שעניין אותי זה רק אירופה, והגעתי לשמינית-גמר ליגת האלופות ושלב לפני שמינית הגמר בגביע אופ"א. אלו השיאים עם בית"ר. היה לי 8.5 מיליון פאונד תקציב לרכישת שחקנים [כןכן, עשיתי את המועדון סופר עשיר, יותר ממה שגאידמאק חלם אפילו] אבל זה לא עניין אותי. רציתי בארסה. אז אתמול התחלתי עם בארסה ולאפרוטה המניאק הביא לי רק 3.4 מיליון פאונד רכש להעברות. ביקשתי עוד ועוד ועוד והוא לא הסכים. אז קיצצתי משכורות באופן די דראסטי [של פויול, רונאלדיניו וכד', את הגבוהות] ככה שהורדתי איזה 100 אלף פאונד מהWAGE BUDGET.. ולמרות זאת הוא לא הביא לי עוד כסף להעברות. אז הפעולה היחידה שביצעתי היא אדמילסון לפאלרמו בתמורה לאנדראה ברזאגלי [שלרוב צומח להיות בלם ענק, ידוע לי מהמשחקים הקדומים עוד..]. נראה לי די שווה.. אדמילסון טוב אבל בן 30 [שזה סביר לבלם] וברזאגלי יעלה לי עוד כמה שנים הון.. [אני זוכר שלפני כמה זמן שחקתי עם איזשהי קבוצה גדולה וצ'לסי קנתה אותו ב40 מיליון פאונד..] או שאפילו יעלה יותר מ5 מיליון, לא עקרוני. אדמילסון היה שווה 3.6 מיליון וברזאגלי 3.5 וזה שווה את זה, לא? בכל אופן, משחקי ידידות וכאלו, אימונים וזה והתחלתי את העונה במשחק הסופר-קאפ מול אספניול בחוץ. פתחתי [בלית-ברירה, בגלל פצועים וחסרים בגלל משחקים לאומיים] עם גודיונסן כקשר שמאלי התקפי [רונאלדיניו פצוע] ועם סילביניו ולא עם זמברוטה וכאלו. לא נורא מדי. הייתי יותר דומיננטי אבל אז בדקה 30, משום מקום, הייתה לי בעיטה חופשית מ30 מטר במגרש שלי וואלדז בא לבעוט. הוא בעט כנראה שטוח וטאמודו בעט ישר פנימה - 1:0 לאספניול. עברו 8 דק' ושוב, ההתקפה הראשונה שלהם במשחק בערך ושוב טאמודו כובש - 2:0 לאספניול, ככה גם במחצית. מחצית שניה הייתי ממש טוב אבל החמצתי לא מעט וזה נגמר 2:0 מאוד מאכזב ולא משקף. אחרי 3 ימים הגיע המשחק השני. הפעם בקאמפ-נואו.. הייתי צריך מן הסתם 3:0 בשביל לעלות, או לפחות 2:0 בשביל הארכה.. וזה לא כזה פשוט. השחקן היחיד שהגיע להרכב היה זמברוטה במקום סילביניו. פתחתי עם שינויים בהוראות הטקטיות שמשום מה לא היו לי במשחק הקודם ועודדתי את השחקנים בשיחה לפני המשחק. לא יאמן.. השחקנים עלו באטרף רציני. דקה 3, הזדמנות ראשונה במשחק, אט'ו מוסר כדור גאוני למסי שבועט מליד קורה ימנית לפינה שמאלית בדיוק - 1:0 לבארסה. עוברות 4 דק', ושוב ההזדמנות הבאה שמראים היא גול. צ'אבי בועט טיל מ30 מטר מסובב לתוך החיבורים בצד ימין. איזה גולאסו! 2:0 לבארסה [השוותי בכללי]. עוברות עוד 8 דק', ואט'ו מוסיף אחד גאוני משלו כאשר השוער נמצא על ה5 ואט'ו מפציץ לפינה מ30 מטר. 3:0 לבארסה. עוד 8 דקות חולפות וטיאגו מוטה מפציץ גם הוא מרחוק וקובע 4:0 לבארסה. איזה שליטה ואילו מהלכים! עד המחצית המשכתי בשליטה והשוער שלהם הצליח להציל כמה, כמה אני לא בעטתי טוב וגם נרשם משקוף אחד שלי. 4:0 לבארסה במחצית. אמרתי שאני מרוצה.. לבחון אם זה יעזור. מחצית שניה נפתחת בשליטה שלי, 2 מצבים ואת שניהם השוער תופס. דקה 60, דקו מקבל צהוב שני ומקלחת מוקדמת - בארסה נשארת בחיסור מספרי. אבל זה לא משנה לאט'ו, שתוך 7 דק' כובש עוד אחד. 5:0 לבארסה. עד לסיום תקפתי אבל שוב רשמתי החמצות נכבדות ובדקה ה89 טאמודו קיבל גם הוא את האדום מה שבטח לא תרם לאספניול. 5:0 לבארסה על אספניול בסיום בדרך לסופר-קאפ שני ברציפות [הרי הם זכו מול בטיס שנה לפני כן]. איזה כיף!

sok777

New member
מצטער על האורך.. אפצה ב2 תמונות

נוספות. דקה 23 וכבר 4:0. איזה יופי.

sok777

New member
ואחרונה

5-0 למרות החיסרון המספרי.. 98 אלף אוהדים שלי וטקטיקות מצליחות עוזרות..
נתראה בדרבי הבא

sok777

New member
אם כבר אז כבר

וכמה החמצות היו לי! שונא שזה קורה... אגב, בבתים של ליגת האלופות יצאתי עם: פורטו, ורדר ברמן ו-ספרטק מוסקבה. ממ.. סביר? טיפה קשה..? משהו כזה.

SiC

New member
מגניב, שיהיה בהצלחה!

מצחיק שפויול סיים עם מצב גופני של 100 אחרי 90 דק'... או שהוא בכושר מעולה, או שהוא עשה שביתה איטלקית במגרש :) תמשיך לעדכן!

sok777

New member
חחח לא.. הוא דווקא היה מעולה

פויול השור
עדכונים קטנים: משחק ליגה ראשון: 1-0 בחוץ על לה-קורניה. משחק ליגה שניה: 0-0 עם סראגוסה בבית. אני כמובן הייתי הדומיננטי אך ללא הצלחה. ריאל כרגע עם 3 משחקים שבהם יש לה בסכ"ה 2 נק'.

BarcaBoy2

New member
יפה חחח

כבר שחכתי מכל השחקנים האלה שמשחקים אצלך.. אם אתה צריך קשר התקפי טוב וזול סלסיניו מצסקה מסווקה נראה לי יעלה לך גרושים אמלי הוא השתלב טוב מאוד בבארסה

גם אני השתעממתי עם ביתר

הליגה אחרי עונה אחת מאד קטנה עלי ואני עושה בא כמו כשלי שגם שאני מזלזל בגביע הטוטו העונה עם חצי הרכב אני מנצח כל מה שעומד מולי. התחלתי משחק חדש עם ענקית הנקיון AJAX, יש תקציב 45 מיליון דולרים, יש קבוצה טובה בבסיס שלה, ויש ליגה לא הכי קשה. החסרון שאני לא מכיר טוב את השחקנים שלי שם, ולא ומעולם לא שיחקתי בליגה ההולנדית במנג'ר. מקווה לטוב שזה אליפות + רבע גמר ליגת אלופות.

sok777

New member
אוף! חורף זה חרא!

המשכתי אחרי איזה יומיים שלא שיחקתי, משחק ליגה ביתי שגרתי נגד לבאנטה כאשר אני עד עכשיו עם ניצחון, 2 תיקו והפסד ובאתי עם 2 חלוצים ובמערך 4-4-2 התקפי וניצחתי 5:0 יפהפה עם משחק ענק ואז הפסקת חשמל! איזה עצבון. אח"כ עשיתי שוב פעם, ניצחתי 4:0 ושוב הפסקת חשמל. עכשיו פעם שלישית.. האם יהיה 3:0 או שדווקא הפעם לא אנצח?

sok777

New member
חחח, בפעם השלישית נגמר 3:0 לי..

ובשבילכם, תמונה של הניצחון הראשון הלבאנטה.

למעלה