סיבה למסיבה :)

BlogTV Police21

New member
סיבה למסיבה :)

היי, לאור העובדה שעבר זמן רב כל-כך מאז המקרה המוזר שבוא יצא לי לשלם מעט (הרבה) מעבר למה שהייתי אמור לשלם במסיבת השוטרים (אחת לפני האחרונה), מצאתי לנכון לעדכן אתכם בשתי עובדות נהדרות. מוכנים? 1. טרם ביקשתם להחזיר לי את הכסף ששילמתי עליכם
2. מצ"ב קובץ של חברי לפורום אשר מתבקשים בטוב לב ובנחמדות יתרה להשיב לי את מה שמגיע לי
אודה לשיתוף פעולה הוגן. שי

Queenati

New member
טוב חברים אז ככה,

הסיפור הזה נגמר בצורה לא נעימה, ואני לא אוהבת להתערב אבל שי בכל זאת יצא ממש בסדר ושילם מכיסו את החשבון של חבריו שהגיע קרוב ל 400 ש"ח. הדבר יצר אווירה לא נעימה וחוסר חשק להגיע למפגשים נוספים. אז האנשים הבאים צריכים להחזיר לו כדלקמן: לירן - 68 ש"ח הדר ומייק - 20 ש"ח רון - 8 ש"ח מישל - 37 ש"ח יונית 120 ש"ח ענת - 10 ש"ח יהודה - 9 ש"ח עמרי - 12 ש"ח. אני מקווה שהכל יוסדר במפגש הבא שלנו - שיהיה מטעם תפוז ועל חשבון תפוז
...פרטים ינתנו ממש בימים הקרובים....אני מארגנת משהו חבל"ז.... המשך שבוע נפלא לכולם

Queenati

New member
אה, וכמובן שזה

לא עוד משחק באולינג....את זה נשמור לפעם אחרת...פה מדובר על לקרוע ולצבוע לכם את הצורה
... פרטים בהמשך.....

BlogTV Police10

New member
מפגש ../images/Emo124.gif

הצעתי לשי עוד לפני כמה שבועות לתת לו את הסכום במפגש הקרוב שזה יום חמישי. אז ככה להזכירכם יום חמישי בשעה 22:30 במועדון הלה לה חוגגים יום הולדת ליונית נא לבוא עם המון מצב רוח

BlogTV Police12

New member
לגבי החוסר..

עד עכשיו לא הבנתי איך אני חייבת כל כך הרבה ועכשיו הכל חזר אליי עמרי אמר שהוא ישלם עליי כנגד הסכום של המתנות וגם אתה שי אז כנראה שהייתה פה אי הבנה , אני מבינה שכל העניין הזה הוא לא נעים וגרם אי חשק ללכת למפגשים אז אני מקווה שזה יסתדר בקרוב, ואשמח לראות את כולכם ביום ההולדת שלי ביום חמישי.

BlogTV Police26

New member
יונית חביבתי ושאר החייבים!

יונית, אני היחיד שאמרתי שאת הסכום שאני חייב לך אשלם לחשבון וכך עשיתי - החישוב המפורט שפורסם לוקח נושא זה בחשבון, ולכן אבקש שתעבירי את הסכום הנדרש! לשאר החייבים, אני מבקש לסגור את הנושא הלא מכובד הזה בהקדם. ניתן להעביר אלי או אל שי את הכסף. שי לקח על עצמו את החוסר אחריות שלכם - מבקש לסגור את הנושא בהקדם!!! בברכה, עמרי.

BlogTV Police21

New member
כן כן ... זה לא מעניין .. אני בטוח!

אז מה? היחידה שהיה לה מה לומר בנושא היתה יונית. אני מניח ששאר האנשים או שמתביישים מאוד על כל המקרה הזה (ובצדק) או שממש לא אכפת לכם. אז בסדר... אנחנו נפגש בפינטבול... יהיה סבבה :) רשמית קניות לפינטבול: 1. כסף לשי. 2. בגדים להחלפה. 3. חיוך מלא. שי

למעלה